|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
DFI Lan Party UT nf250 gb - problem sa zvukom
Dogodilo se samo od sebe - nestalo mi je zvuka.Kad otvorim winamp,izbaci mi grešku da driveri nisu instalirani.Kad otvorim recimo GOM player,kaže mi da mi fale codec-i.U Win Media Playeru kaže da nemam drivere ili nešto drugo koristi sound device.Kad god mi izbacuje neki error,matična zapišti. Tipkam na icq-u,kad stisnem backspace dok još ništa nisam napisao,matična zapišti. Drivere sam pokušao reinstalirati sa cd-a od matične,ništa.Nakon toga sam izbrisao te drivere i skinuo ac'97 najnovije,ništa.To je savjetovao jedan frend. Drugi kaže da mi je otišao zvuk na matičnoj,da moram kupiti novu zvučnu karticu. Prije toga sam pokušao u biosu isključiti onboard audio,prema njegovom savjetu,nije pomoglo. Vjerujem mu kad mi kaže da je crkla integrirana zvučna,čovjek se kuži u problematiku,ali svejedno tražim i drugo mišljenje ![]() Imam WinXP,SP2. Molio bih objašnjenje u jednostavnim terminima,slabo se kužim u to. Zadnje izmijenjeno od: Rebel. 27.02.2007. u 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Zar nitko? izgleda da mi ne preostaje ništa osim kupovine nove zvučne. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Prvo ocisti sve drivere koje imas. Sve ih makni. makni sve codec-e. Onda instaliraj k-lite codec pack. I inastaliraj nvidia 5.10 chipset driver-e, samo iskljuci pri odabiru IDE drivere. Valjda bu proradilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
http://drivers.softpedia.com/get/MOT...iver-510.shtml |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ne radi...sve isto kao i prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Stavio sam unutra Creative Live zvučnu i potpuno ista stvar mi se događa. Jel bi format c: pomogao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa vjerojatno bi. Jesi li ocistio sve drivere i codece i ponovno sve instalirao? Sigurno je do software-a, cim se isto desava i sa live-icom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|