![]() |
DFI Lan Party UT nf250 gb - problem sa zvukom
Dogodilo se samo od sebe - nestalo mi je zvuka.Kad otvorim winamp,izbaci mi grešku da driveri nisu instalirani.Kad otvorim recimo GOM player,kaže mi da mi fale codec-i.U Win Media Playeru kaže da nemam drivere ili nešto drugo koristi sound device.Kad god mi izbacuje neki error,matična zapišti.
Tipkam na icq-u,kad stisnem backspace dok još ništa nisam napisao,matična zapišti. Drivere sam pokušao reinstalirati sa cd-a od matične,ništa.Nakon toga sam izbrisao te drivere i skinuo ac'97 najnovije,ništa.To je savjetovao jedan frend. Drugi kaže da mi je otišao zvuk na matičnoj,da moram kupiti novu zvučnu karticu. Prije toga sam pokušao u biosu isključiti onboard audio,prema njegovom savjetu,nije pomoglo. Vjerujem mu kad mi kaže da je crkla integrirana zvučna,čovjek se kuži u problematiku,ali svejedno tražim i drugo mišljenje :) Imam WinXP,SP2. Molio bih objašnjenje u jednostavnim terminima,slabo se kužim u to. |
Zar nitko?
izgleda da mi ne preostaje ništa osim kupovine nove zvučne. :( |
Prvo ocisti sve drivere koje imas. Sve ih makni. makni sve codec-e. Onda instaliraj k-lite codec pack. I inastaliraj nvidia 5.10 chipset driver-e, samo iskljuci pri odabiru IDE drivere.
Valjda bu proradilo :) |
Citiraj:
http://drivers.softpedia.com/get/MOT...iver-510.shtml |
Da, to su ti driveri...
|
ne radi...sve isto kao i prije.
|
Stavio sam unutra Creative Live zvučnu i potpuno ista stvar mi se događa.
Jel bi format c: pomogao? |
Pa vjerojatno bi. Jesi li ocistio sve drivere i codece i ponovno sve instalirao? Sigurno je do software-a, cim se isto desava i sa live-icom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:17. |