|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
HR-05 SLI na P5W DH Deluxe Southbridge-u ?
dakle, jel netko zna dali je kombinacija iz imena topica moguca? tražio sam dosta po netu, izgleda da nitko nije pokušao ![]() ako netko ima p5w i hr-05 sli molim za pomoc prije nego bacim 150kn ![]() obican hr-05 mi ne stane zbog graficke.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ma p5w dh vec ima dobro hladjenje, sumnjam da treba hr-05... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Naravno da je navedena kombinacija moguća...T-Right stane na većinu ploča sa rupama oko čipseta...samo, što ćeš sa heatpipeovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
OK, zašto takva mrcina na soutbridge?! Nabavi Zalman NB-47J i gotovo... Takav hladnjak je masivan overkill, a vjerujem da je i stock hladnjak na southbridge dovoljan, još da staviš AS Ceramique ili Silver ispod njega i da vidiš.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
SB na 965/975 čipsetima se jako grije...tako da situacija ipak nije tako bajna... Inače ja imam DS4 i nemam problema sa grijanjem, dok na staroj P5B nisi mogao sekunde držati prst na pasivcu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
grije se previse... oko 50c , zamjenio sam zvaku i skinuo onaj lim gore isti tren kad sam plocu dobio u ruke.. nemogu staviti nijedan drugi zbog grafe (8800gtx - predebela je ![]() brijem da se toliko grije bas zbog graficke koja je inace glavni izvor topline u cijelom sistemu ![]() to su glavni razlozi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |||
Premium moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() EDIT: 50°C i nije tako strašno, ako se radi o loadu. Zamijeni pastu, a ako ti je baš velika frka, stavi jedan 80 mm vent da piri po njemu ![]()
__________________ |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() na x-fi sam vec stavio hs sa starog nf2 chipseta ![]() Citiraj:
ok lol, znao sam da ce ovaj thread ovako ispasti ali svejedno mislio sam ajd, ajmo pitat.. hvala na vasim super savjetima, ali pitanje je bilo ako hr-05 sli stane gore jer ako stane, ja cu ga stavit makar bio to overkill.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium moderator
|
Mi smo te samo htjeli odvratiti od bacanja koliko ono, 150 kn u vjetar ![]() Kao što vidiš, do sada nitko nije to stavljao na southbridge, pa izgleda da ćeš ti biti prvi. Javi kako je ispalo... Kupi ga, ako ti ne stane, vratiš ga i dobiješ natrag novce.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
ma ide preko firme, tako da je pol od 180kn (jer pol firma placa haha).. ali onda je poslje ga tesko vratit.. za mene nije to bacanje u vjetar jer mi onih 50c nije malo,, mislim dobro, asus je ocito to tako zamislio da bude ali cooler=better ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|