|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
cooler za Northwooda?
Mislio sam uzet zalmana 7700/7000-alcu al nakon procitanih clanaka na forumu nisam vise ni sam siguran ![]() Naglasak je na tisinu... Pa ak moze koj savjet, bio bi vam zahvalan Zadnje izmijenjeno od: dUG1. 07.02.2007. u 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
to sam i ja mislio... ja imam P4 2.4 @ 3.0, rev. D1 + Abit IC7... koji da stavim (da je najjeftiniji jer nisam s parama na ti..) i koji da stavim tiši na ploču, ovaj zuji ko avion... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ti Zalmani su dostatni za Northwoode, čak dapače. A tišina, hmm..., ovisi od osobe do osobe i radnoj okolini, nekome će biti tihi nekome ne, ali mislim da će u svakom slučaju biti tiši nego stock hladnjak ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Moj sig ili clock sa 2.0 na 3.0. Zalman 7000b-AlCu na 1700okr/min. temp ne prelazi u fullpulu 45. idle je 33. Super zadovoljan.
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Znam da ce hrpetina ljudi (mahom vlasnika) nahvaliti Zalmane 7x00, unatoc njihovoj prerazvikanosti, ali bojim se da je u okviru nekakve normalne kolicine love to jedini (logican) izbor za socket 478. S time da je Zalman 7x00 na maksimumu okretaja prilicno glasan, podnosljiviji je na minimumu, no opet to nije za nekoga tko dost pati na tisinu ![]() EDIT: @dUG1: koliko love mislis dat?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium moderator
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....24&postcount=7 EDIT: Evo link kompletnog threada, vidim sad da je i Bruno imao problema sa Sonicom i IC7 : roller : http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&goto=newpost
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Zalman 7000Cu, kupio ga na trznici prije 6-7mj. za sicu od 100kn. Hladi odlicno, za northwooda netreba jace. EDIT: Mislim da sam vidio na trznici da neko prodaje svog za 100kn.
![]() |
#13 | ||
Premium moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prečupavi mod
|
Yep, cak 2 posta iznad! A sa IC7-MAX3 moze biti samo jos vecih problema zbog OTES-a, mene je za***avalo cak i sa Freezerom 4, koji stvarno ne zahtjeva puno prostora ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
By the power of Grayskull
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma znam, sory...ali učinilo mi se da sam vidio takvu situaciju kod nekog pa reko da provjerim...vjerojatno da su mu "rebra" malo viša stao bi, taman iznad otes-a ![]()
![]() |
#18 |
By the power of Grayskull
Datum registracije: Jun 2006
|
Prvo isprika svima što izvlačim staru temu...Samo sam htio reći da sam od "Mortala" uzeo ic7-max3 i SonicTower ide gore bez problema, naravno treba ga stavljat na ploču izvan kučišta i sve ok. 'Rebra' mu taman počinju iznad OTES-a. I da, "SuperUnknown" je imao pravo, ic7 pokazuje oko +10 stupnjeva temperaturu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|