|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
mislim na ove deformacije na slici desno i dole... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa narihtaj si brzinu vrtnje venta u ATT-u. Da se malo brže vrti kad pređe 65c.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jel ti ima to garanciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Probaj deinstalirati drivere, počistiti drivercleanerom pa ponovo ![]() Znam da su neki jambrali z vezi X1950 PRO i 7.1 drivera...
![]() |
#7 |
Premium
|
ima garanciju...i vec je jednom bila mjenjana...i sad opet isti ****c...isto to se desavalo...samo sad ne toliko koliko i prije...prije mi se znao pokazat crni ekran cim sam pokrenuo neku zahtjvniju igricu... probao sa novim i starim driverima...isto sve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
ovo mi liči na problem monitora ...a ne grafe...ili njihovog "odnosa" dal se spajaš analogno ili digitalno ?....mislim da je problem monitor...i njegov konverter....no i pregledaj refresh na karti druge ideje nemam....isprobaj na klasičnom CRT..., a ako je ovo na CRT, onda definitivno, prvo isprobaj sa drugim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ne bi bas reko da je monitor, jer bi onda izgledao ovaj print screen normalan... ako je to print screen? prije ce bit da su driveri... i nekak mi se cini da je ta temp malo previsoka, jel to tak normalno? ak nije, daj probaj vizualno pregledat jel se vrti fakat brze kad ti predje 60°C |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
je, to je print screen...i nije do monitora,jer je taj monitor radio na starom kompu i sve je bilo u redu( CRT Samsung SM997MB 19'' ) ma radi brze vent jer kad predje 60°C bas se cuje kako se vrti na 100% jer je full glasnije...a i kad isprobavam namjestavat da mi uvijek bude na 100% bas se skuzi da ga vrti na 100% ... i skuzio sam da kad u onom ATI-jevom tray toolsu na overclocku trazim max za memu odma zacrni ekran i vent bude na 100% ?? s tim da nije clockana,kad je na defaultu to mi se dogadja u igricama... popizdit cu... [edit] e i sta mi je jos bilo....nekad mi zna bit,samo od sebe,kad ulazi u winse bude onak "kao" rezolucija 1280*1024 ali u biti je onak manja tak da vidim samo jedan dio desktopa...pa mogu s misem micat po ekranu i ici gore,dole,lijevo,desno tako da vidim ostali dio desktopa ??? wtf?? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
nije zbog pregrijavanja. normalna maximalna temperatura je 120 C |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
makni ATT , ako ne misliš dizati i vrati s ena CCC....i njegov ograničen , ali pouzdan OC... za dignuti 1650XT, 1950Pro...treba se malo više pomučiti....mislim da digneš memu, a beu crnog ekrana... već ima o tome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
i to sve na defaultu...nisam uopce klokao grafu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Imam nekakav osjecaj da ti hladnjak nije dobro spojen na grafi, pa pogledaj al ako imash garanciju nemoj nista dirati nego reklamiraj ![]()
![]() |
#16 | |
Banned
|
Citiraj:
jer ako ne može ni testove da provrti...grafa je koma usput nisam vidio napajanje...da ti nije slabopre ? ta grafa je popriličan gutač... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
napajanje: Seasonic 500W s-12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Nebi rekao da je do serije jel u mene frend ima bash sapphiricu i radi mu odlicno, a sto se tice ako nemaju tih kad odneses onda nesto u protuvrijednosti uzmesh gigabyte sa vf700tkom
![]() |
#19 |
Banned
|
sada vidimda prčkaš s Ati Tool ATI TRY TOOL, Ray Adams |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
seasonic s-12 500W napajanje...nebi trebalo bit napajanje...e jel ti taj frend kaj ima sapphireicu ima LCD il CRT? cito sam jos na nekim forumima i kazu da na lcd monitorima radi kak treba a na crt dobiva taj black screen ?? wtf?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Super Moderators
|
Stavi 6.12 pa provjeri da li se isto ponaša. Velim ti da su neki jambrali na 7.1, slične probleme kakve ti navodiš, rušenje kod overclocka memorije... Imaš u ATT-u hardware monitor-upali ga pa poslje pogledaj graf da vidiš kolike su temperature i da li se vent vrti kako bi trebao.
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
svasta sam isprobavao,cak i instalirao na formatiranu particiju winse i stavio drivere i opet ista stvar... s bombom cu im doc!!! popizdit cu! ![]() i vent se vrti poslje 60 stupnjeva na 100%...i bas se cuje da se poveca brzina vrtnje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Super Moderators
|
Ti imaš ATITool, ja govorim o ATI Tray Tools. Upali hardware monitoring, stavi ručno vent na 95% i upali bench. Pa da vidimo kad se bude srušio i koje su temperature. ![]()
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
a rekao sam da sam probao i sa ATI Tool-om 0.26... vratio sam danas i rekli da u srijedu nazovem i pitam kad to sve istestiraju... I sta onda?? rekli su da mogu izabrat neku drugu? koju?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
problem je u tome sto vise nema x1950pro uopce u Linksu...a ko zna kad ce ih opet dobit...s tim da je ovo vec drugi put da reklamiram istu karticu...znaci dvije iste nove su mi bile u kvaru ?? a i nemaju vise ni sapphire x1950 pro jel ja mogu trazit povrat novca?? pa da negdje drugdje uzmem tu karticu... popizdit cu : DualWiel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
nevjerujem da mozes traziti povrat novca, a sto se napajanja tice ima ultra-v black 500Watt, 28A, a negdje sam procitao da je za x1950pro min 15A
![]() |
#28 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Koju maticnu imas? Probaj nanovo stavit drivere za maticnu, mozda pomogne. Kao sto sam napisao u nekom prije postu, frendovi mi imaju skoro jednaku konfu (baziranu na C2D) i jednaku seriju grafickih (x1950pro). Medjutim, razlika u grafici kod jednog i drugog je ogromna. O performansama da i ne govorim. Ko da se radi o totalno razlicitim grafickim karticama, tipa nvidia-ati. Medjutim sinoc mi je pala na pamet ideja da probam malo sa driverima od maticne procackat i cini mi se da je sad situacija donekle prihvatljiva. Ali jos i dalje nije sve sjajno i bajno. Razlike su i vise nego ocite. Za sad, gdje god se okrenem ne mogu a da ne primjetim da ljudi i nisu bas posve zadovoljni sa tom x1950pro serijom grafickih... Ja isto sada sebi moram kupiti neku grafu, ali nalazim se u totalnoj nedoumici... cekat dx10 (ne zato da ga kupim, vec zbog pada cijena starije generacije) ili uzeti nesto sto se sada nudi. U pocetku sam mislio uzeti tu nesretnu x1950pro... ali sada... big no-no... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Grazie Michael
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam imao sličan problem, a događao se zbog instaliranog patcha koji omogućuje igranje Oblivion-a sa HDR+AA.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|