|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Novi OMEGA 3.7 /2.4.78/
Evo-ugnjavili čovjeka da kad će više ti driveri pa se je malo požurio ![]() 2.4.78) * Based on the official Catalyst 3.7 ATI drivers. (9x/ME/2k/XP) * Hope to have fixed all the "card not recognized" problems. (9x/ME/2k/XP) * The 9500->9700 and 9700->9800 hacks are now two separate files, this will fix some incompatibility problems in 9500 cards not liking the 9800 optimizations. (2k/XP) * The 9x/ME drivers still don't have the hacked driver incorporated, sorry. (9x/ME) Hmmm...zanimljivo je pogledati "težinu" drivera-malo manje od 15 megi, a ATI-jevi su 7.8MB driveri i 13MB Control Panel:confused: Dakle-valjda već svi znaju...lijepo na: www.omegacorner.com Ajd... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
da fakat, di su nestala 5MB???
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
networking wannabe guru
|
evo, skinuo sam i instalirao i sve radi...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
Daaaa ![]() Za sada sam zadovoljan. Evo-skoro su 6 megi "lakši", bolji su za igre,imaju više opcija ,a dobiješ i Multires RadClocker Artifact Tester Refresh Force rTool Sve lijepo u jednom paketu... Ma gdje ćeš bolje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() http://www.driverheaven.net/patje/ To bi ti trebalo rješit problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() ![]() neki dan sam skinuo demo Homeworld 2, i na prijašnjim driverima ga nisam mogao ni pokrenuti, a na ovim novim catalyst se može i igrati !!! Nemrem verovat. Dugujem cugu ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() No dobro-a jel čemu Homeworld II? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
m e m b e r
|
koliko sam za sada vidio obečava, ali ja ti nemrem biti objektivan kad su u pitanju svemirske igre, a i grafikaner mi je na izdisaju pa vjerovatno vidim samo 20% od onoga kak izgleda ![]()
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Ah ...ja sam još prije oho-ho godina igrao takve stvari na Amigi, na piceku sam sve ono nekaj hoću-neću...probao sam igrati Freelancer ali mi to nekak nije bilo to:confused: Mislim-kak su samo Homeworld najavljivali...za nju bi kakti Elite trebala biti mala beba kaj se tiče igrivosti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
m e m b e r
|
danas svi više manje idu na grafiku, a igrivost im je nikakava .Teško da će se ponoviti Elita ili Privateer 2 . Freespace je bio na tragu Privateera ali su zasrali stvar jer ono kaj je dobro- trgovanje,zarada i nabrijavanje brodova si mogao raditi tek kad završiš igru i više nema smisla. ![]()
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() I bila mi je full zanimljiva i igriva. Baš sam neki dan vidio da je izašla nekakva kolekcija 20 tisuća igara za Amigu, sve si nekaj mislim da si nabavim pa da otprašim par starih igara na emulatoru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
networking wannabe guru
|
ja sam dosta igrao Freelancer na netu i mogu reći da je jako zabavno... a i dobro izgleda, samo ima dosta lagginga tak da je ISDN minimum, al se navikneš nakon nekog vremena...
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
E Jelc majstore, daj mi objasni.. Evo pročitao sam readme od tipa koji je radio te Omega drivere, i kaže da ne preporuča bilo kakav tweak program za OC kartice... Šta je već ocano ili šta?! I da ne kužim, evo uplodao sam rezultate na futuremark, onih svojih 18 454, i vidim tip ima 18 900, slabiji komp, no ima Omega drivere... Dakle Omega driveri su bolji nego npr. Catalyst 3.7 pa patch?!? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Po meni da!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Sve gorenavedeno već dobiješ sa driverima pa ti niti ne treba ništa drugo. On je najvjerovatnije sa njima i testirao drivere pa ti je to kakti isprobano. Ali-pri instalaciji te pita za svaki program posebno hoćeš ga ili nećeš instalirati, tak da ti možeš staviti npr.samo drivere a neki drugi soft za nabrijavanje. I ja sam znao instalirati samo drivere. Ove zadnje sam lupio u "kompletu" I da-pri instalaciji te pita hoćeš li "normalne" drivere za 9500 ili 9500-9700 patch ili pak 9800 ![]() Tak da se nemoraš zezat sa tim. I to ti je Kova to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Headbangig Grunf!
|
![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ma ja taj šugavi tester nisam ni koristio...izvrtiš najosjetljiviji test od marka pa vidiš... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Headbangig Grunf!
|
Da nazalost i to jos 3.6! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ustvari za 3.3 znam pouzdano ![]() Najžalosnije je kaj sam ja na svojoj dobroj staroj 8500LE Hynix mem 4.0ns frljio čak do 315 uz dobro hlađenje. A sranje od 3.3 Infenion je išlo do 303-305 jedva... Pa si ti misli. Zanimljivo je da npr. Elsa FALCOX 980SE ima 4ns. Hynix mem ![]() Te je jeftinije,te je stabilnije,te ju uvijek bez beda možeš flashat sa 3.3 mem BIOS-om... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
***2CROwded***
|
Hvala Jelc.. skidam omega, pa ćemo vidjeti. Jel fora je u tome da svi koji imaju 9500 kao i ja, samo su 3 prije mene na svijetu, barem prema futuremarku, a ta 3 imaju Omega ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
A oni su imali ili tu 78 ili nešto slično ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
***2CROwded***
|
Prva instalacija je prošla loše, vjerovatno jer nisam resetirao komp. nakon micanja CPa i ATI drivera, no sada je sve ok. Probao sam još jučer navečer malo testirati, a upravo sada idem na MAX; pa da vidimo ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
***2CROwded***
|
Prvo testiranje je prošlo dobro ! 18 602 Marka !!! http://service.futuremark.com/compare?2k1=6992880 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Kaj si stavio pri instalaciji-9700 ili 9800 patch? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
***2CROwded***
|
9700, pisalo je da je za 9800 samo za 9700 PRO, tako da ... -->
Šta mogu lupiti 9800 hack s Omega driverima, nisam to vidio ?! Hehe
![]() Ma lupio sam 9500-->9700, pisalo je da je za 9800 samo za 9700 PRO, tako da ... Šta mogu lupiti 9800 hack s Omega driverima, nisam to vidio ?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|