![]() |
Novi OMEGA 3.7 /2.4.78/
Evo-ugnjavili čovjeka da kad će više ti driveri pa se je malo požurio:)
2.4.78) * Based on the official Catalyst 3.7 ATI drivers. (9x/ME/2k/XP) * Hope to have fixed all the "card not recognized" problems. (9x/ME/2k/XP) * The 9500->9700 and 9700->9800 hacks are now two separate files, this will fix some incompatibility problems in 9500 cards not liking the 9800 optimizations. (2k/XP) * The 9x/ME drivers still don't have the hacked driver incorporated, sorry. (9x/ME) Hmmm...zanimljivo je pogledati "težinu" drivera-malo manje od 15 megi, a ATI-jevi su 7.8MB driveri i 13MB Control Panel:confused: Dakle-valjda već svi znaju...lijepo na: www.omegacorner.com Ajd... :beer: |
da fakat, di su nestala 5MB???
|
atijev driver je vjerojatno multilanguage a omega je samo english.
|
evo, skinuo sam i instalirao i sve radi...
|
Daaaa:) , dela čist fino...
Za sada sam zadovoljan. Evo-skoro su 6 megi "lakši", bolji su za igre,imaju više opcija ,a dobiješ i Multires RadClocker Artifact Tester Refresh Force rTool Sve lijepo u jednom paketu... Ma gdje ćeš bolje... :beer: |
:fuming: laže skot da dela na svim radeonima
na ovo moje čudo -vidi sig- ide samo orginal driver koji je došao sa njom i omega 2.3.55 , niš drugo je ne prepoznaje :smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.driverheaven.net/patje/ To bi ti trebalo rješit problem. |
:beer: hvala Jelc :beer:
neki dan sam skinuo demo Homeworld 2, i na prijašnjim driverima ga nisam mogao ni pokrenuti, a na ovim novim catalyst se može i igrati !!! Nemrem verovat. Dugujem cugu :beer: :beer: |
Citiraj:
No dobro-a jel čemu Homeworld II? |
koliko sam za sada vidio obečava, ali ja ti nemrem biti objektivan kad su u pitanju svemirske igre, a i grafikaner mi je na izdisaju pa vjerovatno vidim samo 20% od onoga kak izgleda:beer:
|
Ah ...ja sam još prije oho-ho godina igrao takve stvari na Amigi, na piceku sam sve ono nekaj hoću-neću...probao sam igrati Freelancer ali mi to nekak nije bilo to:confused:
Mislim-kak su samo Homeworld najavljivali...za nju bi kakti Elite trebala biti mala beba kaj se tiče igrivosti... |
danas svi više manje idu na grafiku, a igrivost im je nikakava .Teško da će se ponoviti Elita ili Privateer 2 . Freespace je bio na tragu Privateera ali su zasrali stvar jer ono kaj je dobro- trgovanje,zarada i nabrijavanje brodova si mogao raditi tek kad završiš igru i više nema smisla. :beer:
|
Citiraj:
I bila mi je full zanimljiva i igriva. Baš sam neki dan vidio da je izašla nekakva kolekcija 20 tisuća igara za Amigu, sve si nekaj mislim da si nabavim pa da otprašim par starih igara na emulatoru:D |
ja sam dosta igrao Freelancer na netu i mogu reći da je jako zabavno... a i dobro izgleda, samo ima dosta lagginga tak da je ISDN minimum, al se navikneš nakon nekog vremena...
|
E Jelc majstore, daj mi objasni..
Evo pročitao sam readme od tipa koji je radio te Omega drivere, i kaže da ne preporuča bilo kakav tweak program za OC kartice... Šta je već ocano ili šta?! I da ne kužim, evo uplodao sam rezultate na futuremark, onih svojih 18 454, i vidim tip ima 18 900, slabiji komp, no ima Omega drivere... Dakle Omega driveri su bolji nego npr. Catalyst 3.7 pa patch?!? Hvala. |
Po meni da!
|
Citiraj:
Sve gorenavedeno već dobiješ sa driverima pa ti niti ne treba ništa drugo. On je najvjerovatnije sa njima i testirao drivere pa ti je to kakti isprobano. Ali-pri instalaciji te pita za svaki program posebno hoćeš ga ili nećeš instalirati, tak da ti možeš staviti npr.samo drivere a neki drugi soft za nabrijavanje. I ja sam znao instalirati samo drivere. Ove zadnje sam lupio u "kompletu" I da-pri instalaciji te pita hoćeš li "normalne" drivere za 9500 ili 9500-9700 patch ili pak 9800:D Tak da se nemoraš zezat sa tim. I to ti je Kova to... |
:D :D :D I onda smo deri, pa u artifacz tester ( koji ne valja bas prevec, meni na 346 memorije nije davao artifacte, al cim sam upalio UT2K3, jedva da sma vidio bilo kaj osim artifacta).:beer:
|
Citiraj:
Ma ja taj šugavi tester nisam ni koristio...izvrtiš najosjetljiviji test od marka pa vidiš... |
Da nazalost i to jos 3.6!:rambo: :rambo: :fuming: Sredit cu ja to cim nabvim 80mm ventilaor sa strane, moram sam nabit neke nize RAM HS-ove ovi su ss straznje strane previsoki, pa sam ih morao skinuti!:mad:
|
Citiraj:
Ustvari za 3.3 znam pouzdano:D Najžalosnije je kaj sam ja na svojoj dobroj staroj 8500LE Hynix mem 4.0ns frljio čak do 315 uz dobro hlađenje. A sranje od 3.3 Infenion je išlo do 303-305 jedva... Pa si ti misli. Zanimljivo je da npr. Elsa FALCOX 980SE ima 4ns. Hynix mem:) Te je jeftinije,te je stabilnije,te ju uvijek bez beda možeš flashat sa 3.3 mem BIOS-om... |
Hvala Jelc.. skidam omega, pa ćemo vidjeti.
Jel fora je u tome da svi koji imaju 9500 kao i ja, samo su 3 prije mene na svijetu, barem prema futuremarku, a ta 3 imaju Omega ! |
Citiraj:
|
Citiraj:
A oni su imali ili tu 78 ili nešto slično ! |
Citiraj:
|
Prva instalacija je prošla loše, vjerovatno jer nisam resetirao komp. nakon micanja CPa i ATI drivera, no sada je sve ok.
Probao sam još jučer navečer malo testirati, a upravo sada idem na MAX; pa da vidimo ! |
Prvo testiranje je prošlo dobro !
18 602 Marka !!! http://service.futuremark.com/compare?2k1=6992880 |
Citiraj:
Kaj si stavio pri instalaciji-9700 ili 9800 patch? |
Hehe :)
Ma lupio sam 9500-->9700, pisalo je da je za 9800 samo za 9700 PRO, tako da ... Šta mogu lupiti 9800 hack s Omega driverima, nisam to vidio ?! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:53. |