|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Soc A cooler ???
zanima me koji da cooler uzmem za soc A imam epox 8rda i atlon 3000+2.1 . htio bih ga malo kloknut . trenutno je na njemu stock kuler. I ako zna neko do kolko bi ga mogo kloknut da radi stabilno . multi /fsb?
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Whisper Rock V dobar i tih cooler. Meni je moj Barton 3000+ radio na max 2350MHz sa 1.75V tak neš.. Ali to ne znači da će tvoj ič bolje ili lošije, malo digni voltažu i diži FSB.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zalman ti je dobar izbor ako imas novaca i volje. Temperature bi trebale biti dosta niske sa njim, ali ne treba pretjerivati... Sto se tice clockanja, jel znas mozda OPN procesora? Ovisno o tome, postoji mogucnost da ti je mnozitelj otkljucan. Ako nije, onda ti treba neki modded BIOS i dobra memorija da bi uspio izvuci vece brojeve iz njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
NIPOŠTO ZALMANA jer ne paše ni na jednu matičnu iz 7n400 serije! http://www.zalman.co.kr/product/cool...MBlist_eng.htm EDIT:E ***iga gleda sam ti u sig ![]() još jedan EDIT:Kad ga stavljaš na 8rda onda moraš otpilat držač s jedne strane, uglavnom iz prve ruke znam kako je to na abit an7 prilično za***ano jer se radi o doslovno 2-3 milimetra prostora za grešku jer ako se otpila nedovoljno neće stat zbog kondenzatora, a ako se otpila puno ne možeš ga zašarafit. A eto, na zalmanovoj stranici piše da na an7 ne ide ni pod razno Zadnje izmijenjeno od: Emissary. 22.01.2007. u 13:04. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|