![]() |
Soc A cooler ???
zanima me koji da cooler uzmem za soc A imam epox 8rda i atlon 3000+2.1 . htio bih ga malo kloknut . trenutno je na njemu stock kuler. I ako zna neko do kolko bi ga mogo kloknut da radi stabilno . multi /fsb?
|
Whisper Rock V dobar i tih cooler.
Meni je moj Barton 3000+ radio na max 2350MHz sa 1.75V tak neš.. Ali to ne znači da će tvoj ič bolje ili lošije, malo digni voltažu i diži FSB. |
razmisljam o zalman s7000-cu ? kakve su temp pod njim?
|
Zalman ti je dobar izbor ako imas novaca i volje. Temperature bi trebale biti dosta niske sa njim, ali ne treba pretjerivati... Sto se tice clockanja, jel znas mozda OPN procesora? Ovisno o tome, postoji mogucnost da ti je mnozitelj otkljucan. Ako nije, onda ti treba neki modded BIOS i dobra memorija da bi uspio izvuci vece brojeve iz njega.
|
pikni polovnog zalmana i miran si... prodavalo se par 7000B-CU modela nedavno
|
imas zalmana 7000 AlCu za 170kn u linksu, to je ok cooler za bilo koji s. A proc
|
NIPOŠTO ZALMANA jer ne paše ni na jednu matičnu iz 7n400 serije!
http://www.zalman.co.kr/product/cool...MBlist_eng.htm EDIT:E ***iga gleda sam ti u sig :D: lol2 : : lol2 : još jedan EDIT:Kad ga stavljaš na 8rda onda moraš otpilat držač s jedne strane, uglavnom iz prve ruke znam kako je to na abit an7 prilično za***ano jer se radi o doslovno 2-3 milimetra prostora za grešku jer ako se otpila nedovoljno neće stat zbog kondenzatora, a ako se otpila puno ne možeš ga zašarafit. A eto, na zalmanovoj stranici piše da na an7 ne ide ni pod razno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:56. |