|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
SLI
imam dvije identične kartice koje sam želio stavit u sli, ali kada sam ih stavio u komp one su u everestu drugačije ![]() i sad zbog toga neće radit u sli, jel zna netko možda zašto je to tako i kako to riješiti? p.s. primjetio sam da imaju različite verzije biosa, ako to možda nešto znači. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Najbitnije od svega da na ploci izmedu grafickih imas onu malu karticu neznam kak da to nazovem na kojoj ti pise single i dual video card to moras premjestit na dual...bios nebi trebao imat nikakvog utjecaja barem kod mene nije imao!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |||
Premium
|
ovo je moja ploča i ja nigdje to ne vidim |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovako... Prvo jesi stavio SLI bridge na njih? Ako jesi jesi provjerio dali ti je u biosu matične uključen SLI (s obzirom da nemaš switch možda imaš tamo opciju vezanu uz to) i jesi stavio nove drivere? Ako si sve to obavio i svejedno ne radi skini sa nekim bios alatom bios od jedne grafe i bubni ga u drugu (rastavi SLI sustav prije toga nemoj na SLIu to radit) i onda bi moralo radit...
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1. Ne viči!! 2. Ocito grafe nisu identicne.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Grafe netrebaju biti iste. Moja je jedna bila PNY 6600GT, a druga Gigabyte 6600GT, različiti biosi, radilo! Samo što mi nakon naštelavanja nije više htjelo ući u drivere od grafičke (zbog različitih biosa), ali je sli radio, 90-100% bolje performanse. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
A to što nisu iste je samo dodatni potencijalni problem, isto kao sa npr dva različita ram modula koji mogu i ne moraju raditi u Dual Chennel modu... Tj. POŽELJNO je da budu iste iako nekad radi i ako nisu...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|