![]() |
SLI
imam dvije identične kartice koje sam želio stavit u sli, ali kada sam ih stavio u komp one su u everestu drugačije
http://img444.imageshack.us/img444/9748/6600gtvy6.jpg i sad zbog toga neće radit u sli, jel zna netko možda zašto je to tako i kako to riješiti? p.s. primjetio sam da imaju različite verzije biosa, ako to možda nešto znači. |
Najbitnije od svega da na ploci izmedu grafickih imas onu malu karticu neznam kak da to nazovem na kojoj ti pise single i dual video card to moras premjestit na dual...bios nebi trebao imat nikakvog utjecaja barem kod mene nije imao!
|
ovo je moja ploča i ja nigdje to ne vidim
|
Ovako...
Prvo jesi stavio SLI bridge na njih? Ako jesi jesi provjerio dali ti je u biosu matične uključen SLI (s obzirom da nemaš switch možda imaš tamo opciju vezanu uz to) i jesi stavio nove drivere? Ako si sve to obavio i svejedno ne radi skini sa nekim bios alatom bios od jedne grafe i bubni ga u drugu (rastavi SLI sustav prije toga nemoj na SLIu to radit) i onda bi moralo radit... |
Citiraj:
|
1. Ne viči!!
2. Ocito grafe nisu identicne. |
Citiraj:
2. grafičke su identične (iako sam čuo da ne moraju biti 100% iste) jer sam ih uspio spojiti u sli nekih 5 min ali nakon restarta više nisu radile. ali ja mislim da je problem u driverima |
flashaj ih istim biosom pa probaj ponovo
probaj sa novijim driverima |
Citiraj:
|
Grafe netrebaju biti iste. Moja je jedna bila PNY 6600GT, a druga Gigabyte 6600GT, različiti biosi, radilo! Samo što mi nakon naštelavanja nije više htjelo ući u drivere od grafičke (zbog različitih biosa), ali je sli radio, 90-100% bolje performanse.
|
Citiraj:
A to što nisu iste je samo dodatni potencijalni problem, isto kao sa npr dva različita ram modula koji mogu i ne moraju raditi u Dual Chennel modu... Tj. POŽELJNO je da budu iste iako nekad radi i ako nisu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:06. |