|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Win XP na slovenskom !
Jel netko zna kako da promjenim jezik na kojemu je windows ? Naime lega mi je kupio laptop i neznam zasto ni jedni windowsi nisu radili osim onih koje sam dobio uz stari hp-ov laptop. Mislim totalno bizarno, probao sam 5 razlicitih xp cd, i samo je taj na slovenskom radio ! Da stvar bude gora svi ti cd su na ostalim racunalima nomalno radili, a na ovome uvijek na istom dijelu stali ! I sada covjek na zalost ima win XP na slovenskom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma daj, tonu lapptopa sa slovenskim, talijanskim, njemackim windowsima mi proslo kroz ruke, jednostavno mora proc instalacija, nes krivo radis...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
..sa novom instalacijim imas eng jezik.. ..i mora proci instalacija ako je racunalo ispravno( i softver..medij).. ..a sto se tice promjene nije se promijenio na neku foru vec je instalacija na slovenskom ![]() ..mada mi nije poznato da slovenci imaju orginalni prevod kpt..a ako imaju e hebiga onda nas treba biti stid i sram ![]() .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
a da u instalaciji nemaš integriran pack na slovenskom? (postoje packovi za win na hrvatskom) ak je tak u add/remove ga možeš pobrisati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pa ne redim nista krivo ! Instaliram win jos od win95 i miliardu puta sam ih instalirao, i uvijek je radilo sve, ovi cd-ovi od win koji njemu na laptopu nisu radili sigurno rade jer sam s tih cd-ova i prije instalirao, i odma poslje sam isti postupak ponovio na drugom kompu i svedno radi...a neznam vise sta bi nepravio. Inace nemoguce da cd. nevalja jer bi to znacilo da 4 razlicita cd-a imaju potpuno istu gresku na istom djelu, i da nekako ta greska se samo ocituje na tom laptopu ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Postoji razlika između LIP (Language Interface Pack) i MUI (Multilingual User Interface Pack). Prvi se da deinstalirati, koliko se sjećam, dok drugi ne. A Slovenski je MUI, odnosno, stupanj integracije prijevoda u sam sistem je 100% te se on ne može deinstalirati. To su jednostavno XP na Slovenskom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
C:/SWSetup/LIPs/SL/MUIsetup,i tu imaš ponuden slovenski i engleski interface.Makneš kvacicu sa slovenskog i to je to. Tako je barem na HP-ovim prijenosnicima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|