![]() |
Win XP na slovenskom !
Jel netko zna kako da promjenim jezik na kojemu je windows ?
Naime lega mi je kupio laptop i neznam zasto ni jedni windowsi nisu radili osim onih koje sam dobio uz stari hp-ov laptop. Mislim totalno bizarno, probao sam 5 razlicitih xp cd, i samo je taj na slovenskom radio ! Da stvar bude gora svi ti cd su na ostalim racunalima nomalno radili, a na ovome uvijek na istom dijelu stali ! I sada covjek na zalost ima win XP na slovenskom :( . Kod instalacije sam izbirao engleski jezik i sve ostalo kao sto bih normalno napravio no na neku foru se on svedno promjenio u slovensku inacicu ! E sada jel netko zna kako da promjenim jezik u tim win, ili neku zakrpu da skinem da se prebaci na eng....bilo kakva pomoc je dobro dosla... thx in advance : goood : |
Ma daj, tonu lapptopa sa slovenskim, talijanskim, njemackim windowsima mi proslo kroz ruke, jednostavno mora proc instalacija, nes krivo radis...
|
..sa novom instalacijim imas eng jezik..
..i mora proci instalacija ako je racunalo ispravno( i softver..medij).. ..a sto se tice promjene nije se promijenio na neku foru vec je instalacija na slovenskom ;) ..mada mi nije poznato da slovenci imaju orginalni prevod kpt..a ako imaju e hebiga onda nas treba biti stid i sram ;) .. |
Citiraj:
|
Jap, ipak su oni evropćani.
|
a da u instalaciji nemaš integriran pack na slovenskom?
(postoje packovi za win na hrvatskom) ak je tak u add/remove ga možeš pobrisati;) |
pa ne redim nista krivo ! Instaliram win jos od win95 i miliardu puta sam ih instalirao, i uvijek je radilo sve, ovi cd-ovi od win koji njemu na laptopu nisu radili sigurno rade jer sam s tih cd-ova i prije instalirao, i odma poslje sam isti postupak ponovio na drugom kompu i svedno radi...a neznam vise sta bi nepravio. Inace nemoguce da cd. nevalja jer bi to znacilo da 4 razlicita cd-a imaju potpuno istu gresku na istom djelu, i da nekako ta greska se samo ocituje na tom laptopu !
|
Postoji razlika između LIP (Language Interface Pack) i MUI (Multilingual User Interface Pack). Prvi se da deinstalirati, koliko se sjećam, dok drugi ne. A Slovenski je MUI, odnosno, stupanj integracije prijevoda u sam sistem je 100% te se on ne može deinstalirati. To su jednostavno XP na Slovenskom.
|
C:/SWSetup/LIPs/SL/MUIsetup,i tu imaš ponuden slovenski i engleski interface.Makneš kvacicu sa slovenskog i to je to.
Tako je barem na HP-ovim prijenosnicima... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55. |