|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Barton Mobile i Prime 95
Imam jedno pitanje. Imam bartona mobilca i drzim ga na 2400 mhz (12*200 1.75v). Jel ko zna zasto mi kad pokrenem prime 95 komp se zamrzne, pod tim mislim sve pa cak i mis, a uopce mi ne izbaci prime nikakvu gresku!? : nono : : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ostale stvari rade ok? Probaj sa nekim drugim testerima, OCCT, StressPrime2004 etc.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Moderator
|
Citiraj:
Takvi su barem moji dojmovi... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
To mi se desava i u igrama da mi se komp jednostavno smrzne. Na bilo kojem naponu. Whay? Jeli moguce da su mi se windowsi s***ali jer mi se prvi i samo taj put prije blokavanja pojavila takozvana "smrt na plavom". Help!!! : hitthewa : bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Možeš ti procesoru dati i 2V pa ti on neće raditi stabilno na određenom taktu. Jednostavno procesori imaju blokade te im u tom slučaju nit dodatni napon ne pomaže... Stavi na defolt i onda probaj. Ako radi, odgovor si dobio...
![]() |
#8 |
Moderator
|
Probaj friške windowse (iako ne vjerujem da bi to bilo radi jednog BSOD-a), sa dobro instaliranim driverima. Iako, mogao si za početak smanjiti frekvu na nekih 2200-2300Mhz da budeš potpuno siguran...To ti je minuta posla
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@animATrIx Ima serija koje idu i one koje ne idu, moj obični barton nije htio ni sa 1.9V na 3200+. @Crash Spusti malo klok, i ostavi istu voltažu, pa probaj. I napiši na koliko ti je RAM (latencije, voltaža)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
dosta deckiju sam vidjao sa iqyha steppingom, i na prodaji ima jedan barem, nije rijetkost naletit na dobar proc.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|