|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
ADSL modem/router i vise kompova?
Dakle ovako, prije koji dan mi je bio lik namontirat DSL, mene zanima ovaj dio, trazio sam LAN modem stovec i imam KASDA ADSL Router sad pod stolom koji na sebi 4 LAN ulaza, na jednom je ovaj moj kompjuter, ja sam ga pitao jel to znaci da mogu spojiti 4 kompa i da svi djele vezu, on je rekao da su 1 i 2 za racunala a 3 i 4 za TV(?) jel to istina, ili se mogu spojiti 4 kompa na mrezu? Ovako to izgleda odnapreda, tj taj router:
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A da malo pretražiš i pročitaš po forumu?. Već xxxxxxxx puta odgovarano. Imaš "čuveni" KASDA KD318-MUI aDSL modem sa IPTV firmware - om. Imaš i u sticky - ju uputstvo kako prebaciti router mode rada da mogu više računala instovremeno na net. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
|
Pa ko je vidio se žestit u ovo blagdansko doba, hehe. Virtualno pivce se već sjurilo niz grlo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Eto još jedan happyend. Još jedna napomena. Mislim da više od 50% problema sa tim uređajem leži u neadekvatnoj konstrukciji i hlađenju. Zato ga drži na "prozračnom" mjestu, a možda nešto pomogne ako ispod njega na četri kantuna staviš nekakve podmetače kao nogice kako bi cirkulacija zraka bila lakša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Oke, ma trenutno je samo moj komp spojen tako da se vjerovatno nece previse grijat, hladit cu ga ako bude potrebe ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|