|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Slabe perfomanse-9800 pro
znaci,saphir 9800 pro,atlantis,256 bit,8 cjevovda. Comp-2400 mhz,512 ddr 400 ram, ttd. Prije poktretanja po taskmanageru comp trosi 155 mb. Znaci,nfs carbon na 640 480 rez,poiskljucivano sve moguce,zatrzava svud osim u driftu i canyonu.Graf se ne grije,vent fino vrti i tak,sve fino lijepo... U cem je problem.U ati tolsima nisam nista podesavao,nista dirao,jel se moze sto podesiti.Osim oC sve dolazi u obzir.: hello2 :
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako su dečki već rekli, (ultra)spor proc, malo memorije i već zastarjela grafa. A možda bi dobio kaj da si reinstaliraš windowse (ako su pregaženi), staviš sve fino novo, ali nekako sumnjam...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
prvo probaj promjeniti drivere za grafičku,, jer ja imam 9600 i sve ljepo ide sa 512mb na 1024x768 u nekih 35 slikica,, ja imam p4 3000,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ATI-jevi drajveri nisu dobro optimizirani za Cabon to čisto ka sunce. Tako je to uvijek i sa ostalim igama, postanu ugodno igrive tek nakon nekog vremena kad se drajveri koliko toliko razbistre i naprave mali update za pojedine nove/hit naslove. A drugo kako su ostali rekli triba bi ti i malo žešći procesor za to rastegnit....a celeron je ipak office procesor |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Problem je kao prvo u Carbonu jer je to neoptimizirano govno od igre. Kao drugo - imaš samo 512mb memorije koju nove igre žderu kao ludu. Treće procesor koji i nije toliko loš, a poslijednje ti je grafička
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Konfa ti je out of date ko castro od demokracije. Jbga. Takav je zivot ![]() Nadalje ti ne propustaš APSOLUTNO NISTA sa time sto nemozes igrat carbon, jer to je TAKVO SMEĆE OD IGRE da bi neke u EAu trebalo ubit skupa sa TTovim inzinjerima. Ako ti samo ta igra ne dela kak bi htio onda se stvarno nemoras brinut jer JE CARBON TAKVO SMEĆE od igre da to nije normalno ![]() Evo, nadam se da sam pomogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
EA bi trebalo zatvoriti pod hitno,ti prodaju godinama isti proizvod u razlicitom pakiranju (fifa,nfs,nba i ostale "gluposti") nadam se da crysis nece za*rati...a i grafa ti je zasnovana na chipu starom preko 3 godine tako da ti je sve jasno,o celeru necu ovom prilikom ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
hvala na pomoci.Instalirao ja Most wanted.Igra klizi na 800*600 detalji do kraja i cak i motion blur.Zatrzne tek u nepredvidivim situacijama a to je jednm u 10 min. Izgleda da je zaista problem u carbon-u.Mislim stvarno,igra je em glupa,em je nemos zaigrat.***ote,ko to napravi.Inace fps u carbonu na najmanjimn mogucim detaljima mi je od 5-18.Cjelo vrijeme mi je u crvenom.To nemos igrat ni da si james bond.: lol2 :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
NFS MW je totalno druga priča igra skroz fino radi usporedbi s Carbonom. carbon ce se još neko vrime vuć dok se proizvođači grafičkih čipova malo ne potrude i naprave nekakav performance bump u smislu novih grafičkih drajvera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
She`s back...
|
Potpis i inicijali na ovo ![]() Ako već želite igrati "arkadne" trkaljke, tu postoji samo jedno ime ... Gran Turismo ![]() ![]() I PS3 će biti moj jednoga dana, makar samo zbog GT & GTA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Meni je karbon radio i to normalno na 1.2 celeronu, 512MB PC100 i fx5200 128MB grafici tako da sumnjam da je problem u hardwareu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
animatrix govori istinu ![]() i moja 9800pro je tjerala carbon na 1280*1024 na medium bez trzanja,mogao sam i na high staviti,ali onda bi morao iskljuciti neke stvari da ne trza.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|