![]() |
Slabe perfomanse-9800 pro
znaci,saphir 9800 pro,atlantis,256 bit,8 cjevovda.
Comp-2400 mhz,512 ddr 400 ram, ttd. Prije poktretanja po taskmanageru comp trosi 155 mb. Znaci,nfs carbon na 640 480 rez,poiskljucivano sve moguce,zatrzava svud osim u driftu i canyonu.Graf se ne grije,vent fino vrti i tak,sve fino lijepo... U cem je problem.U ati tolsima nisam nista podesavao,nista dirao,jel se moze sto podesiti.Osim oC sve dolazi u obzir.: hello2 : |
Citiraj:
|
1.Celeron
2.Ram 3.Driveri za grafu 4.9800pro baš i nije u cvijetu mladosti |
Kako su dečki već rekli, (ultra)spor proc, malo memorije i već zastarjela grafa.
A možda bi dobio kaj da si reinstaliraš windowse (ako su pregaženi), staviš sve fino novo, ali nekako sumnjam... |
prvo probaj promjeniti drivere za grafičku,, jer ja imam 9600 i sve ljepo ide sa 512mb na 1024x768 u nekih 35 slikica,, ja imam p4 3000,,
|
ATI-jevi drajveri nisu dobro optimizirani za Cabon to čisto ka sunce. Tako je to uvijek i sa ostalim igama, postanu ugodno igrive tek nakon nekog vremena kad se drajveri koliko toliko razbistre i naprave mali update za pojedine nove/hit naslove. A drugo kako su ostali rekli triba bi ti i malo žešći procesor za to rastegnit....a celeron je ipak office procesor
|
Problem je kao prvo u Carbonu jer je to neoptimizirano govno od igre.
Kao drugo - imaš samo 512mb memorije koju nove igre žderu kao ludu. Treće procesor koji i nije toliko loš, a poslijednje ti je grafička |
Konfa ti je out of date ko castro od demokracije. Jbga. Takav je zivot ;)
Nadalje ti ne propustaš APSOLUTNO NISTA sa time sto nemozes igrat carbon, jer to je TAKVO SMEĆE OD IGRE da bi neke u EAu trebalo ubit skupa sa TTovim inzinjerima. Ako ti samo ta igra ne dela kak bi htio onda se stvarno nemoras brinut jer JE CARBON TAKVO SMEĆE od igre da to nije normalno :) Evo, nadam se da sam pomogao. |
EA bi trebalo zatvoriti pod hitno,ti prodaju godinama isti proizvod u razlicitom pakiranju (fifa,nfs,nba i ostale "gluposti") nadam se da crysis nece za*rati...a i grafa ti je zasnovana na chipu starom preko 3 godine tako da ti je sve jasno,o celeru necu ovom prilikom :D
|
hvala na pomoci.Instalirao ja Most wanted.Igra klizi na 800*600 detalji do kraja i cak i motion blur.Zatrzne tek u nepredvidivim situacijama a to je jednm u 10 min.
Izgleda da je zaista problem u carbon-u.Mislim stvarno,igra je em glupa,em je nemos zaigrat.***ote,ko to napravi.Inace fps u carbonu na najmanjimn mogucim detaljima mi je od 5-18.Cjelo vrijeme mi je u crvenom.To nemos igrat ni da si james bond.: lol2 : |
NFS MW je totalno druga priča igra skroz fino radi usporedbi s Carbonom. carbon ce se još neko vrime vuć dok se proizvođači grafičkih čipova malo ne potrude i naprave nekakav performance bump u smislu novih grafičkih drajvera.
|
Citiraj:
Ako već želite igrati "arkadne" trkaljke, tu postoji samo jedno ime ... Gran Turismo :) Zato lijepo kupiš PS2, GT4, zavališ se pred TV i uživaš bez trzanja, traženja patcheva i sličnih sranja. Nisam ljubitelj konzola, ali kupnju PS2 potpuno opravdavaju GT i GTA serijali. NFS je goli penis prema GT-u. Sve ovo što sam rekao je IMHO, naglašavam (bez flejmanja, molim) :) I PS3 će biti moj jednoga dana, makar samo zbog GT & GTA :) |
mislim da je moja 9800pro vrtila carbon na 1024 rezi i med/high detaljima na min 30fps, tako da je problem u malo rama, slabom procu i windowsima
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
***iga ak ne vjerujes, smanjio sam detalje ceste i svijeta okolo, detalji auta na high i radilo je bez trzanja..
|
Meni je karbon radio i to normalno na
1.2 celeronu, 512MB PC100 i fx5200 128MB grafici tako da sumnjam da je problem u hardwareu ;) |
Citiraj:
Hmm da radio, ali kako i koliko nisi rekao... |
Citiraj:
vjerovatno ti je radio kao i oni screensaveri na kojima se izmjenjuje slideshow slika ;) |
Citiraj:
i meni radi na 1280*1024 i full detaljima,sam sto mi slika stoji: lol2 : |
o tom ti ja pricam, nema teorije da mu je radilo u više od 30-tak fps-a
|
Citiraj:
|
animatrix govori istinu ;)
i moja 9800pro je tjerala carbon na 1280*1024 na medium bez trzanja,mogao sam i na high staviti,ali onda bi morao iskljuciti neke stvari da ne trza. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:25. |