|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Ventilator zuji zbog strujanja zraka, kak popravit?
Ovako, imam jedan vent. koji mi upuhuje zrak u kučište ali kad ga zašarafim za lim zuji jer vuče zrak kroz rupice, a kad ga malo udaljim ne zuji... Al ako ga udaljim neznam kolko dobro će uvlačit zrak u kučište... Privremeno sam ga stavio da ispuhuje zrak na vrhu kučišta... Rupice i mjesto za ventilator... ![]() Kak to popravit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ta pozicija venta je najcesce namjenjena za ispuh, a ti mozes ako ti ne smeta izrezat taj komad lima gdje su rupice i stavit jedan fan grill.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
e, da.... taj vent sam sad stavio da ispuhuje gore zrak, al taj otvor je isti, tj isto ima rupice, sad, kolko dobro to ispuhuje.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ispuhuje ti slabo do nikako ![]() Najbolje ti je izrezati te sve rupice i staviti onda fan grill. Ako je vent na ispuhu, nema straha od prašine previše...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Rezat to sve van. Ak nemaš dremel mogu i obične cvikcange poslužit nakon toga ti sam treba turpija da rubove obradiš, možeš čak stavit vent bez grilla.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
jel bi tu paso okrugli grill? el postoje nekakvi polukockasti, ovakav oblik kao moj? ak ne nema veze, al za sigurno bušim i top i stražnju stranu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Pokušaj s okruglim ako ti je baš napeto imat gril mada je bolje bez ičega kako sam već u postu prije reka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
odrezi tako da dobijes neki osmerokut da nebude kocka i onda samo zaserafis grill i to je to... najbolje ti je uzeti onaj najobicniji fan grill ![]()
![]() |
#14 |
Registered User
|
dali postoji 90mm fan grill? kupio sam u HG-ju vent plavi 90mm pa me sad zanima dal da izmišljam nešto ili ima negdje... u HG-u nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ima i to mislim u chipoteci da ima 92mm jel.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|