|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() nakon što sam formatirao hard stavio sam codec-e međutim nijedan video neče da mi radi, zatim sam izbrisao te codece i instalirao k-lite codec pack ali video mi i dalje nije radio. Nakon toga sam ponovno formatirao hard i pokušao instalirati divx total pack te k-lite nakon njega ali mi i dalje neče da pokrene nijedan video niti iz roma niti sa pc-a??? pomagajjjjj : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Si probao sa ffdshow? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesu li to videa sta su vec otprije bila na disku? Pa si ih sejva na dvd ili cd pa si prbacija na disk nakon sta si formatira?Ako je to przeno na cd ili dvd prije formata onda si nesto zeznija ja mislim pri przenju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
![]() amd athlon 64 3000, nvidia GeForce 6200, 768 ddr RAM, ABIT matična, HDD 40 gb, ForceWare 91.47 driveri za grafičku! igrice, glazba, programi...radi mi normalno ali kad pokrenem neki video jednostavno pc poludi i procesor radi na 100% i nakon što isključim player sve dok ne restatiram komp. : suicide : suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
:mad:
__________________ |
![]() |
#8 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
meni nie nistha radilo pa sam instalirao samo neki XVID??? ako se ne varam i sve radi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ja
Datum registracije: Dec 2006
|
Imam ISTI problem. cak mi ni dvd-i ne rade. prije mi isto nije radilo pa sam instalirao direct.x i radilo je neko vrijeme. sad nece ni tako. POMOZITEEEE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|