![]() |
Ne mogu gledati video
nakon što sam formatirao hard stavio sam codec-e međutim nijedan video neče da mi radi, zatim sam izbrisao te codece i instalirao k-lite codec pack ali video mi i dalje nije radio. Nakon toga sam ponovno formatirao hard i pokušao instalirati divx total pack te k-lite nakon njega ali mi i dalje neče da pokrene nijedan video niti iz roma niti sa pc-a??? pomagajjjjj : hitthewa
|
Si probao sa ffdshow?
|
:mad:
Citiraj:
da!!! ne pomaže!!! dali je moguće da je neki hardverski problem??? |
Citiraj:
|
Jesu li to videa sta su vec otprije bila na disku? Pa si ih sejva na dvd ili cd pa si prbacija na disk nakon sta si formatira?Ako je to przeno na cd ili dvd prije formata onda si nesto zeznija ja mislim pri przenju...
|
amd athlon 64 3000, nvidia GeForce 6200, 768 ddr RAM, ABIT matična, HDD 40 gb, ForceWare 91.47 driveri za grafičku!
igrice, glazba, programi...radi mi normalno ali kad pokrenem neki video jednostavno pc poludi i procesor radi na 100% i nakon što isključim player sve dok ne restatiram komp. : suicide : suicide |
:mad:
|
meni nie nistha radilo pa sam instalirao samo neki XVID??? ako se ne varam i sve radi....
|
Imam ISTI problem. cak mi ni dvd-i ne rade. prije mi isto nije radilo pa sam instalirao direct.x i radilo je neko vrijeme. sad nece ni tako. POMOZITEEEE
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:04. |