|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
I taman kad sam mislio da sam vidio sve...
Slike vrijede tisuću riječi.....
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
;smajl_podli_smijeh; M$.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
cd je verbatim... u tijeku je bila instalacija winXP-a... model CDRW-a LITEON LTR-52327S...
![]() |
#6 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() enivejz brijem da je sam poceo vibrirati tj da je cd rom (sami uredaj) dosta koristen pa je "razvaljen" polako vibracije, udaranje pri 7k/min nije malo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
locked in server room
Datum registracije: Mar 2004
|
Opako, moram priznati da ovako nešto još nisam vidio. Jednom sam nešto pisao po cd-u prije nego sam ga snimio i od vrtnje u pržilici se boja od markera razmuljala po cd-u...to je jedino što mi se dogodilo sa medijem pod utjecajem centrifugalne sile... ![]()
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni je isto jednom pukao CD na starom Acer 52x cdrom-u, otvorio sam ga, dobro istresao i ocistio lecu i dalje je radio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hehe, par puta mi se to dogodilo, jednom sam čak dobio po prstima... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Je, a slot-in pajonirac. Zagalvio CD a ja spajalicu u onu rupicu da ga izbaci. A DVD rom još uvijek vrtio DVD. Izletio je na drugi kraj sobe, sva sreća da sam stajo postarani. Mogo mi odrubiti glavu. Pa ti reci da ovo zanimanje nije opasno. Kao sjediš i kucaš za kompom, ništa strašno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Frend i ja smo bili kod trecega frenda i sada on stavi neki cd sa nekom stvari u komp (mjuza jel) i pocne on brijat na to i kako se cd vrti ono full brzo samo odjedno ispizdi iz cdroma odbije onu prednju masku jedan dio meni prodje jedno 2cm pored glave a drugi djelovi se raspu po cjeloj sobi ... Ono jedno minutu smo samo sjedili i gledali ono ok ***ote sta je ovo bilo uglavnom cd rom jos radi ![]()
![]() |
#15 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() kako je komp ispod stola, nisan gleda i stavin cd, a unutra već bija cd. zatvori se ladica i čuješ ono mmmmmMMMMMM ja pritisnen da izađe neće. Gurnen spajalicu i oba cd-a izlete vanka... Jedan meni u nogu ( da san ima kratke gaće na***a bi ), a drugi u suprotni zid ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Super, sad imas stroj za recikliranje medija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..e zato ja imam vrata na kucistu ![]()
![]() |
#19 |
teta Mraz
|
lol, imam i ja iskustvo: CoolRamb meni se samsung prža jednom sama od sebe počela vrtit te otvarat i zatvarat ko nenormalna, ja popi*dio, guram ju nazad ko luđak, ona ništa i dalje tjera svoje, i najednom otvori kad gledam WTF? nema CD-a! pojela ga? a čujem vrti ga unutra, i tog trena ga izbaci vanka 100 na sat, usro sam se ko jazavac ![]() i poslije toga nije prestala verglat, pa sam ju lijepo izvadio i rastukao od betonske skale, rekoh ne bu ti vrtila više, marš u Mp3! : giljotin
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vjeruj mi ni vrata na kucistu ti nece pomoci kad ti cd-e onako izleti. Ovisi kako se vrata zatvaraju, moja su recimo na magnet pa i nisu tako jaka, uglavnom zna mi se dogoditi kad przim cd-e da zaboravim otvoriti vrata i kad cde bude gotov przilica otvori ladicu da izbaci cde i od jacine vrata od kucista mi se otvore, tako da prze imaju dosta jak mehanizam za otvaranje ladice. Sad zamisli kad ti onako cde izbaci, pa otkinulo bi ti vrata od kucista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
To sam vidio jednom, otvorim rom, cd se rasuo i kablove unutra prerezao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |