![]() |
I taman kad sam mislio da sam vidio sve...
3 privitaka
Slike vrijede tisuću riječi.....
|
;smajl_podli_smijeh; M$....
|
Citiraj:
enivejz predpostavljam dvd,(bivsi) za par kuna...ebiga |
Ja tebi, svašta....
Mora da je lik oveklokovao cdrom na x100 pa pregorio jadan cd. |
cd je verbatim... u tijeku je bila instalacija winXP-a...
model CDRW-a LITEON LTR-52327S... |
Citiraj:
enivejz brijem da je sam poceo vibrirati tj da je cd rom (sami uredaj) dosta koristen pa je "razvaljen" polako vibracije, udaranje pri 7k/min nije malo:) i pras |
i meni se to dogodilo na starom cd-romu, al ne radi uređaja nego jer je cd bio napukao sa unutrašnje rupe, taman do dijela gdi cd-rom očitava TOC..
očistio krhotine, i cdrom je radio i dalje... |
Opako, moram priznati da ovako nešto još nisam vidio.
Jednom sam nešto pisao po cd-u prije nego sam ga snimio i od vrtnje u pržilici se boja od markera razmuljala po cd-u...to je jedino što mi se dogodilo sa medijem pod utjecajem centrifugalne sile...:rolleyes: |
:D
desilo se to meni na staroj zamzung 40x12x40 prži, od onda vise ne radi :D |
Meni je isto jednom pukao CD na starom Acer 52x cdrom-u, otvorio sam ga, dobro istresao i ocistio lecu i dalje je radio :D
|
Hehe, par puta mi se to dogodilo, jednom sam čak dobio po prstima... :)
|
Je, a slot-in pajonirac. Zagalvio CD a ja spajalicu u onu rupicu da ga izbaci. A DVD rom još uvijek vrtio DVD. Izletio je na drugi kraj sobe, sva sreća da sam stajo postarani. Mogo mi odrubiti glavu. Pa ti reci da ovo zanimanje nije opasno. Kao sjediš i kucaš za kompom, ništa strašno.:eek:
|
Frend i ja smo bili kod trecega frenda i sada on stavi neki cd sa nekom stvari u komp (mjuza jel) i pocne on brijat na to i kako se cd vrti ono full brzo samo odjedno ispizdi iz cdroma odbije onu prednju masku jedan dio meni prodje jedno 2cm pored glave a drugi djelovi se raspu po cjeloj sobi ...
Ono jedno minutu smo samo sjedili i gledali ono ok ***ote sta je ovo bilo uglavnom cd rom jos radi :D |
Ajoj..
|
Citiraj:
kako je komp ispod stola, nisan gleda i stavin cd, a unutra već bija cd. zatvori se ladica i čuješ ono mmmmmMMMMMM ja pritisnen da izađe neće. Gurnen spajalicu i oba cd-a izlete vanka... Jedan meni u nogu ( da san ima kratke gaće na***a bi ), a drugi u suprotni zid:D |
Super, sad imas stroj za recikliranje medija :D
|
meni je jednom LG cd rom poludio i dok sam instaliro neki program, jednostavno nije htio prestat vrtit cd, dok nisam sve iskopco iz struje i izvadio na silu van cd al nije bilo spasa
|
..e zato ja imam vrata na kucistu :D
|
lol, imam i ja iskustvo: CoolRamb
meni se samsung prža jednom sama od sebe počela vrtit te otvarat i zatvarat ko nenormalna, ja popi*dio, guram ju nazad ko luđak, ona ništa i dalje tjera svoje, i najednom otvori kad gledam WTF? nema CD-a! pojela ga? a čujem vrti ga unutra, i tog trena ga izbaci vanka 100 na sat, usro sam se ko jazavac:eek: , i poslije toga nije prestala verglat, pa sam ju lijepo izvadio i rastukao od betonske skale, rekoh ne bu ti vrtila više, marš u Mp3! : giljotin |
I meni se to desilo.
I to na tudjem CD-u. :D |
Vjeruj mi ni vrata na kucistu ti nece pomoci kad ti cd-e onako izleti.
Ovisi kako se vrata zatvaraju, moja su recimo na magnet pa i nisu tako jaka, uglavnom zna mi se dogoditi kad przim cd-e da zaboravim otvoriti vrata i kad cde bude gotov przilica otvori ladicu da izbaci cde i od jacine vrata od kucista mi se otvore, tako da prze imaju dosta jak mehanizam za otvaranje ladice. Sad zamisli kad ti onako cde izbaci, pa otkinulo bi ti vrata od kucista :D |
Jel se to nekom desilo na DVD przi ili samo meni? Samsung DVD prza stara mjesec dana.
|
To sam vidio jednom, otvorim rom, cd se rasuo i kablove unutra prerezao....
|
Citiraj:
same here..uvijek probleme imo s tom przilicom |
hebala kozu imao sam 2 takve i niti jedna vise ne radi... a da ne spominjem zamzung dvd romove :D
blagi užas |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |