|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
problem s konekcijom na internet
Pozdrav ljudovi! Evo ovako; muci me jedna stvar! Doma imam dsl i prema uputama iz sticky teme umrezio sam dva kompa preko wirelessa na siemensov se515 ruter. Prije sam se spajao (znaci s jednim kompom) tako da sam si napravio u network connections postavku da moram kliknuti connect preko ikone (ono kao za modem prije). No to je sad moralo biti uklonjeno da se oba kompa mogu spajati u isto vrijeme na net, te sam podesio ruter da radi u funkciji dial on demand. Takodjer sam ruter namjestio da radi i kao AP, tako da kompovi budu umrezeni. Stvar koja me sad muci jeste: oba kompa se uredno spajaju na net i medjusobno se vide i dijele fileove, ali neke stranice jednostavno ne mogu otvoriti. Npr. probao sam otvoriti www.lego.com i na oba kompa nisam uspijevao. Za neke druge stranice ( index.hr, net.hr itd.) mi uredno rade, ali vecinu (uglavnom rezultate iz googla) ne otvaraju. Probao sam na svom kompu pokrenuti konekciju kao sto sam to i prije radio i tada sam uspio normalno otvoriti sve stranice koje onako nisam mogao. Jel mi moze netko pomoci kako da rijesim ovu stvar; vjerojatno treba podesiti jos nesto u ruteru tako da mi sve normalno radi i na dial on demand...... Pozdrav i hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Rado bi pomogao ali imam flat, tako da bez ikakvog biranja imam net cim upalim komp. Inace imam isti taj router 515, vec skoro dvije godine bez ikakvih problema.... Edit: Stavi za probu na "always on" pa vidi ako otvara lego ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Eto problem je rijesen!! Hvala nikky na pomoci! Stvar je bila u tome sto po uputstvima iz sticky teme nije pisalo za DNS servere od Iskona, već samo od T-coma pa sam njih upisao. To sam promijenio i sve sljaka! pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|