|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Podesavanje u router mode
Ovako treba mi neki jeftini router da mogu 3 kompjutera povezat na net preko ADSL-a. (ne zeli switch). I malo se dvoumim izmedju ova 2: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...77321742920590 ili http://www.netcom.hr/shop/product_in...oducts_id=4468 Sto se vise isplati po vasem misljenju? Hvala Zadnje izmijenjeno od: Anthrax a.k.a. Priest. 31.10.2006. u 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Meni se ovaj Netgear čini malo ozbiljniji, a ima i 3god garanciju. Inače moja preporuka D-Link DI604, imam ga godinu dana i toliko odprilike radi bez reboota ili pucanja veze. I support im je odličan, i imaju forum.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
stvar je u tome sto kupujem to samo za 2 godine jer planiram to koristiti sa jos 2 ljudi u stanu a ne trosi mi se preko 250 kn na to |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja bi se također odlučio za Netgear. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ok tako cu i najvjerojatnije jer ako nista poznato je ime a i daje godinu vise garancije...zanima me jos jedna stvar...kada sve kopove pokopcam u router njega ustekam u splitter a splitter u telefonski liniju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
hm hm ali pazi ja ne planiram uzet providerov modem jer mi je to 50 eura dodatnih..ja znam da mi frend doma ima samo router koji kopca u splitter i njega u telefon |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Skuzio sam sad treba mi router/modem pa dakle mozete li mi preporuciti neki jeftini a da ima bar 3 porta da moga 3 kompa povezat Zadnje izmijenjeno od: Anthrax a.k.a. Priest. 29.10.2006. u 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
uff lijepo izgleda ali previse mi je to..trazim najjeftiniju mogucu soluciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi na tržnici polovnu Kasdu. To ti je modem/router koji ima 4 porta. Pokušaj naći neki stariji model koji ima sva 4 porta crne boje. Noviji imaju 2 crvena i 2 zelena jer su namijenjeni za IPTV i navodno ima problema s njima.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
cuj, aj imam siemens c10 i 8 portni switch, i ja i susjed smo spojeni...modem je u route modu . modem imas ovdje na forumu netko prodaje za 50kn, skines si upute sa neta kako ga staviti u rote mode i kupis neki jeftini switch, maxx150kn npr. i miran si...ali ne kuzim, zasto ne zelis switch? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
eto kupih switch canyion 5 portova za 80 kn sada jos samo modemce neko polovno da zviznem |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
uspio sam pribaviti kasda neotpakiran nadam se da nece imati tvornicu gresku i da ce raditi kako treba u router mode-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ok imam doma kasda router/modem i za spojit kompjuter na net nema problema, posto zelim i laptop istovremeno spojit na net ukopcao sam ga na router ali ne razumijem tocno kako se postavlja u router mode. knjizica koja dolazi sa njime ima neku uputu ali dosta je to lose napisano pa nisam uspio |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
uspio sredit. hvala svima za pomoc, narocito Dr.Beast.. Modovi moze LOCK |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |