|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Kadsa comodo kd318mui
ocu napravit port fowarding no ne mogu posto u postavkama routera mi nema nat-a???? sta da radim gdje da idem, uopce ne mogu nac virtual servers ni nista http://img122.imageshack.us/my.php?i...ntitledax3.png sta da radim, gdje da idem???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Na službenim stranicama piše da podržava NAT. Je spojena Kasda preko LAN-a ili USB-a? Zadnje izmijenjeno od: Dr. Beast. 04.09.2006. u 09:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
E onda nemam pojma, možda je do firmwarea. Možda netko drugi zna više o tome ili pitaj službu u T-Comu : Machineg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da nije problem u tome što si spojen preko usba? Probaj ga ukopčat na LAN, pa onda vidi ima li NAT.
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
evo sad sam jos jednom probao i nista...ili postoji neka caka kak se dobiva ili ga ja stvarno nemam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
cek, cek, firmware, to je onaj sa iptv podrskom, znaci rade ti samo 1. i 2. lan portovi ili ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
ovo sam isto pastao na 3foruma, nitko nema blage veze...sve mi se cini da to nikad necu uspjet dobit :mad: :mad: :mad: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
jel ja trebam instalirati mozda neki program ili neki vrag da dobijem taj nat??? posto ja nemam nista, nikakav torrent ni nista.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
skuzio sam u cemu je caka, imam nat disabled, no sad je fora kak da ga stavim da bude enabled...hm.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Jaimam isti taj router ali me muće oni portovi. neznam kak da ih ukljućim. sporo mi skida sa torrenta, ljudi mi kažu da moram te portove uključi. Kako?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ideš u NAT pa Port Forwarding i tamo uključiš portove prema željenoj IP adresi. Ja sam imao Kasdu i tako sam napravio bez problema. Jedino što sam primjetio da se NAT izbornik ne pojavljuje uvijek na listi opcija, kod svakog loga na router. Valjda je greška u firmware-u (IPTV). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel trebam ja u te kućice ukucati port ili to nije to?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Ja sam napravio preko Virtual Servera prema točno određenoj IP adresi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Nerazumijem ćiju ip trebam upsati i custom server??? Ovo dole kužim da trebam samo upisati port u ne kvadratiće? E da, a protokol mora biti na TCP/UDP????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
TCP/UDP ovisi o aplikaciji za koju otvaraš port. Ako nisi siguran, otvori oba. Trebaš upisati IP adresu svog računala. Ona mora biti fiksno postavljena ako ne ideš preko Triggering-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
ali zar se ne mjenja IP čim isključim router?? Jel treba biti IP od routera ona s kojom ulazim preko browsera??? Kaj da upišem pod custom server??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ma neee.... Kad konfiguriraš prosljeđivanje porta pod Virtual Server, onda trebaš unijeti IP adresu od svoje mrežne kartice, dakle, adresu od svog kompa u LAN-u (tipa 192.168.x.x). Ajde, zaljepi ovdje screen shot opcije Virtual Server pa ću ti reći korak po korak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
|
![]() sta nitko ne zna kak da dobijem taj nat????????u wan-u sam u opcijama vidio da mi je stavljem pod disable no tamo ga ne mogu mjenjat, citave postavke routera sam prekopao i nigdje ne mogu nac kak da ga otkljucam, sta mi nitko to ne moze rec????aka ne onda nek kaze ne, pas masters.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
|
FRAJER evo ti rijesenje tvojih problema, da malo trazis nasao bi http://www.noviteti.com/forum/viewto...dee723562af9eb |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Bravo MIRKO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
sve napravio kako je tamo objašnjeno ali neradi!! provjerim port preko utorenta i svaki pu mi kaže: Error! Port 59645 does not appear to be open. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako ništa ne upali, ugasi T-Com firewall (korisnički račun, Sigurnosna zaštita) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Ništ mi neće upaliti. windowsov firewall mi je isključen. Koristim kaspersy i u njemu sam dodao port. iskljućio sam t-com zaštitu i opet isto Provjerim portove u utorrentu i svaki put mi kažu da nisu otvireni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
Jel ti IP adresa mrežne kartice fiksna, tj. ručno određena. Ne smije biti po DHCP-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
nemogu ju ni vidjeti kad idem na tcp/ip Zadnje izmijenjeno od: frajer. 07.09.2006. u 10:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|