|
![]() |
#1 |
bad ass madafaka
Datum registracije: Aug 2006
|
Artifakti na novoj grafki GF6800 GS
Kupio mi kum novu grafku i napajanje... i sad steka gore neg kod svoje stare R9600. Konfa: AMD Barton 2800+ Gainward GF 6800 GS AGP Napajanje Tagan 380 W 1 GB RAM 80 HDD MB Gigabyte... Usteko sam mu novu grafku.. i novo napajanje jel je tražila malo više struje... Nakon novog napajanje više nije tražila više struje... ![]() E sad, instalira on C&C i steka na uvodu... steka u igri... strašno... instalira counter strike 1.6... pa onda artifakti po ekranu. Instaliro sam mu najnovije nvidijine driver... i isto.... Šta da učinim... ?? Ima neki program koji ispituje grafku... bilo šta ?? THX pozdrav Zadnje izmijenjeno od: dadojaksa. 08.09.2006. u 08:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Nadam se da si prije očistio sistem od ATijevih drajvera je moguć konflikt. Skini si neke starije drajvere 78.10 ili tako nešto, pa pokušaj. A imaš artifakte samo u counter strajku? POkušaj pokrenut 3dmark... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Probaj kod nekog druog grafu, al inace mislim da su winzi problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Fastwrite i sideband adressing u biosu su mogući problem. Probaj ih isključit/uključit.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bad ass madafaka
Datum registracije: Aug 2006
|
@ tutix Matična ploča je Gigabyte GA-7N400V Pro2, drivere sam skino od www.nvidia.com one najnovije. Ima li driver posebno za AGP i PCIe ? @Pomo Fastwrite i sideband ... budem pokušo ak nadjem u biosu... Problem je što svaki dan ne idem u grad, pa to uvijek traje 2-3 dana dok ja skočim do kuma itd... a on bolje da nist ne dira.. ![]() thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |