![]() |
Artifakti na novoj grafki GF6800 GS
Kupio mi kum novu grafku i napajanje...
i sad steka gore neg kod svoje stare R9600. Konfa: AMD Barton 2800+ Gainward GF 6800 GS AGP Napajanje Tagan 380 W 1 GB RAM 80 HDD MB Gigabyte... Usteko sam mu novu grafku.. i novo napajanje jel je tražila malo više struje... Nakon novog napajanje više nije tražila više struje... :D E sad, instalira on C&C i steka na uvodu... steka u igri... strašno... instalira counter strike 1.6... pa onda artifakti po ekranu. Instaliro sam mu najnovije nvidijine driver... i isto.... Šta da učinim... ?? Ima neki program koji ispituje grafku... bilo šta ?? THX pozdrav |
Nadam se da si prije očistio sistem od ATijevih drajvera je moguć konflikt.
Skini si neke starije drajvere 78.10 ili tako nešto, pa pokušaj. A imaš artifakte samo u counter strajku? POkušaj pokrenut 3dmark... |
prije neg sam instaliro grafku , instaliro sam nove windowse... tak da atijevih driver nije trebalo bit...
probat cu pokrenut 3d mark... samo neznam kad cu do njega.... javim se jos... |
AGP driveri instalirani? Koja točno mbo?
|
Probaj kod nekog druog grafu,
al inace mislim da su winzi problem ;) |
Fastwrite i sideband adressing u biosu su mogući problem. Probaj ih isključit/uključit.
|
@ tutix
Matična ploča je Gigabyte GA-7N400V Pro2, drivere sam skino od www.nvidia.com one najnovije. Ima li driver posebno za AGP i PCIe ? @Pomo Fastwrite i sideband ... budem pokušo ak nadjem u biosu... Problem je što svaki dan ne idem u grad, pa to uvijek traje 2-3 dana dok ja skočim do kuma itd... a on bolje da nist ne dira.. :D thx |
Citiraj:
|
dao grafku na reklamaciju... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:10. |