|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() ovako zanima me šta se može dogoditi kada komp radi a nastane struje. jel kod nas gradska mreža nešto ****. kakve nus pojave se mogu dogodit?? jel to može dovesti do crkavanja nekog hardwera??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...moze,mala slucajnost ali u principu moze vjerovatno je napajanje na udaru ako se to desi,e sad ovisi koliko kvalitetno napajanje imas,stavi ups (malo bolji) i mirno spavaj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
moguce je da zbog groma dodje do prenapona. onda spali barem napajanje... bez ups-a ne po kompu kad grmi : nono :, a za nestanak struje te vise-manje boli kita ![]() stavish neki ups i miran si, evo ja koristim onog najjeftinijeg trusta 600VA i dobro me sluzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
|
Ot...kolko ti drzi nakon sto nestane struje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
meni su crkla dva MS-ova napajanja prilikom nestanka struje, jedan puta je komp bio uključen, a drugi puta je spavao kao beba ali je cijela prostorija smrdila do bola od izgorenog napajanja. Sreća da nije ništa povuklo za sobom: sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
nabavi ako si u mogucnosti neku prenaponsku zastitu kao sto i kolege forumasi kazu i miran si.Imas od APC do Belkina pa biraj...
![]() |
#9 |
prcknedl
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ma uzmeš produžnu utičnicu sa naponskom zaštitom.....imaš u ve-mulja sweex-ovu za 50kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|