|
![]() |
#1 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Live 5.1 digital smrzava system
Nakon instalacije drivera, kad ukopčam mikrofon ili zvučnike u zvučnu automatski se zblokiraju windowsi. Pomaže samo reset i vađenje zvučne te clear cmos. U drugom slotu ista stvar, dok ne uštekam nešta sve radi. Konfa je u sigu driveri su iz 6mj03(neznam točnu verziju) Ima neko ideju kak poštelat irq jer imam osjećaj da se kolje sa mrežnom i usb portovima. Čistio sam od prašine i pci slotove i kontakte na kartici ne pomaže. Sad ju više ni windowsi ne prepoznaju jel kartica krepala ![]()
Zadnje izmijenjeno od: MRKONJA. 01.09.2006. u 01:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj uštekat dok je komp isključen. U BIOS-u bi trebao imat štimanje IRQ-adresa...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||
M.U.P.
|
Citiraj:
Imam štimanje adresa ali na koje vrijednosti postavit? Sve na isto ili nekim redosljedom? Citiraj:
Sad je ponovno prepoznaju windowsi ali opet sve smrzava
Zadnje izmijenjeno od: MRKONJA. 01.09.2006. u 02:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
M.U.P.
|
Čudo je proradilo ![]() Isključio sam write i read na 1.pcislotu i pci delay transaction Vidjet ćemo dokle će sad radit Eto nakon 6sat naštimavanja zvučne i driveri su se pokazali ko jedan od problema smrzavanja ![]() Dakle koje drivere staviti da su 100%stabilni, na stranicama id creativa zadnji su negdje iz 2004. Za sad imam kx project ali baš nisu najstabilniji
Zadnje izmijenjeno od: MRKONJA. 01.09.2006. u 04:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj se igrat s PCI latency timerom. Default na većini ploča je 32, probaj stavit na recimo 16, 64 ili 128, nemoj iznad ić. Jel to ona 16-bitna verzija? PCB je pune širine? Šta piše na njemu, SBxxxx? Imam neke drivere što sam ih koristio kad sam imao tu zvučnu. Nemam pojma jel uopće s njima radi 5.1 jer nemaju nikakvo sučelje za podešavanje, samo bass/treble i digitalni izlaz.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|