|
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Eh, i ja bi. Onih par koje sam isprobao (doduše nešto jeftinijih) nisu ni za spominjati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma i ja sam isprobao sve i svasta. Zadnje sto sam isprobao je od us roboticsa i mogu samo reci - bjezi dalje od njega. Puca veza nakon 10 minuta,zblesira se toliko da jeeeedva pristupis routeru preko wifi-a. Novi flash ne rjesava problem. Cekam i dalje mozda neko zna,da zamijenim ovo cudo od Siemens-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Neće ići, takvi all-in-one routeri su ustvari rijetki i niža klasa proizvoda. Uzmite običan Lynksys-ov wifi router i mrežni modem. A i ulazi vam i u cijenovni rang do 1500kn. Mrežni modem koji god vam paše, dal nešto od ovih iz t-com ponude, ili će vam ovaj siemens služiti samo kao modem ili ćete kupiti nešto treće, to je već stvar ukusa, ali mislim da bi svaki trebao odraditi posao.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sterilize Stupid People
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja se slažem sa Pomom, mislim da bi si trebao kupiti neki modem tipa c-010 (Siemens), i to spojiš i to je super... Ja ti imam SE555 on ti je nekih 1100kn, i meni je odličan, nikada nisam imao problema s njim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma ja sam na kraju riješio stvar s Ksada govnetom (koje za divno čudo radi 24/7 več mjesecima) i Lynksis bežičnim routerom. Stvar šljaka za pet. Ako se pitate čemu router na routeru - jednostavno WiFi je prijeko potreban (lap i PDA). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Te bun zos britveco!
Datum registracije: Aug 2006
|
Sagem F@st 3344 4 porta 1 wifi kartica spreman za ip telefon i internet tv |
![]() |
![]() |
|
|