![]() |
Preporuka ADSL routera sa integriranim modemom ...
Molim da mi neko preporuci ADSL router s integrirarnim modem a da je stvarno dobar. Do 1500 kn.
Hvala. |
Eh, i ja bi. Onih par koje sam isprobao (doduše nešto jeftinijih) nisu ni za spominjati...
|
Citiraj:
|
Neće ići, takvi all-in-one routeri su ustvari rijetki i niža klasa proizvoda. Uzmite običan Lynksys-ov wifi router i mrežni modem. A i ulazi vam i u cijenovni rang do 1500kn. Mrežni modem koji god vam paše, dal nešto od ovih iz t-com ponude, ili će vam ovaj siemens služiti samo kao modem ili ćete kupiti nešto treće, to je već stvar ukusa, ali mislim da bi svaki trebao odraditi posao.
|
Draytek
|
Ja se slažem sa Pomom, mislim da bi si trebao kupiti neki modem tipa c-010 (Siemens), i to spojiš i to je super... Ja ti imam SE555 on ti je nekih 1100kn, i meni je odličan, nikada nisam imao problema s njim....
|
Ma ja sam na kraju riješio stvar s Ksada govnetom (koje za divno čudo radi 24/7 več mjesecima) i Lynksis bežičnim routerom. Stvar šljaka za pet. Ako se pitate čemu router na routeru - jednostavno WiFi je prijeko potreban (lap i PDA).
|
Sagem F@st 3344
4 porta 1 wifi kartica spreman za ip telefon i internet tv |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:28. |