|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Šta može napajanje od 200W?
..može li ovo staro napajanje podnit ovakvu konfiguraciju: -matična 777,chipset Intel865, onboard grafika -Celeron 2.53ghz -Disk 8GB -CD-rom -Floppy -256ddr modul -modem ...uz spajanje vanjskog diska od 80Gb preko usb-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ha, trebalo bi moć. Nije neka konfa, ali celeron možda puno troši, nisam siguran. Jel barem neka "marka" napajanja? Ili je JNC?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
može... bez problema, ja sam vidio sličnu konfu na 230W |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Neam pojma. Ako je pravih 200W ne bi trebalo biti problema, ako nije, ajoj ![]() Ovako, po potrošnji, 200W bi trebalo bit dovoljno...
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja se bas i ne bi igrao |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa u principu bi. Ma stavljam 10kn da ce moc ![]() Mora.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo mene zanima slicno, napajanje je 180W iz ovog mATX kusita, a trebalo bi pogonit: Asus P4S333 plocu P4 1.8A Northwood (ne znam koji stepp) Neki mali disk, mozda cak i 5400rpm Neki DVD-cigan Grafulju neki low-end ala GF4MX, ATI 9200SE (koja trosi manje btw?), 3D se nece vrtit, samo TV-out
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hoce vrtiti ce. danas sam raskopao jednog siemensa. p4 2.4A, 256 rama, 7200rpm 40gb disk, integrirana grafa, dvd, cd-rom, mrezna. sve to na 200W napajanju... bez imalo problema... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
renesis taj siemens ima pravih 200w a onaj codegen mi je li la sa watima ![]() uglavnom ja bi se kladio da ce moci iako nategnuto ![]()
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma trebalo bi ići,ali ipak mislim da neki nonejmac od 400W tuče pravih 200W,ne može biti tolika razlika ipak u kvaliteti...ne znam jel to radiš u svrhu nekog istraživanja,znatiželje koliko će ti se puta restartati komp,ili pak potrebe? Ja sam 233mmx imao na 200W AT-u,ne znam koliko cucla tvoj proc,i hard.. Ma stavi neki nonejmac 400 i doviđenja..pa ima ih za 50kn Bože po forumima.. E da,codiac..jel to miss Belluci : roller : : roller : ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao sam neko vrijeme 200w napajanje na Duronu 850,256 rama,gf3,hard 80gigi i nakon negdje mjesec dana je počelo malo zujati,par tjedana kasnije,burn ![]()
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
radilo bez problema..probao ga malo mučit sa photoshopom i procom na 100% ali ništa......na kraju ipak stavio ovo od 400w |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|