|
![]() |
#1 |
2FAST4YOU
Datum registracije: Jan 2006
|
ocanje pomoću clock gen-a
...evo ja i brat ovaj tjedan sastavili komp.,tj. ovaj iz siga...radi po ovoj vrucini na 3Ghz...uspjeli smo potjerati intelovu d875pbz plocu s clock gen-om da proc radi kao na mojoj drugoj ploci tj. epox 4pda5+...ploca je savrsena samo nema zvuk na sebi ![]() http://img95.imageshack.us/my.php?im...restsys8px.jpg http://img95.imageshack.us/my.php?im...estread0ov.jpg http://img96.imageshack.us/my.php?image=superpi1kl.jpg
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
nice clock ja jednu intel ploču ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Hmmm... Kaj nije bilo več spaljenih ploča ovak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nikad nisam vjerovao tim programima za clockanje proca/ploče iz windowsa...bolje se ti drži dobrog starog biosa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
|
Da i kakve su sanse spaljivanja? Svi sutite? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
U bios i memu postavit kao DDR333, ništa drugo ne dirat. Pošto je FSB proca dignut sa 133 na 166 tako će i mema sa 166 otić na 200MHz. Napravit će u Everestu bar 4800 MB/s. ![]() Evo slikice, pošto je to proc sa FSB133 neće biti opcije DDR400 no postavi na DDR333 i testiraj. Obratit pažnju na latencije tj. u Everestu vidjet kolike su tvorničke latencije kad ta mema što imate radi na 200(400), ravnat se po "lošijoj" memi. Zadnje izmijenjeno od: stuc. 24.07.2006. u 04:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ne znam, meni je clockgen radio uvijek lijepo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Je li tko probao Clockgen na Asus P5WD2 seriji ploca?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Kaj nema to neki fail safe ? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
|
Don't drink and OC ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prečupavi mod
|
Jel? Super ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
JDM
|
Ja sam sa clocl genom gotov za CIJELI ŽIVOT. Ma moj jedan. DVA. Javim se kada popravim sranje koje je napravio. ***************o sam sebe u oko kad mi vrag nije dao mira pa sam iso drkat po tom. JOOOOOOJ BUDALE !!! Ubit me treba.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
JDM
|
Citiraj:
Drkario sam nesto po programu. Nista konkretno... Bezveze sam trazio senzor. Reko nista i otisao nesto na net. U principu nisam nikakav apply changes okinuo ni nista slicno. Tak ja nekej surfam i slusam čajkovskog. Restartao sam PC i kad ono nema POST screena?!?! Ono WTF?!? Ok.... Onak laganini koj vrag? Samo se čuje optika kak radi, a masina NISTA. Nula bodova. Uopče nisam povezao odma sa čim bi moglo biti veze. Vadim bateriju van. Čekam ništa. Panično čitam manual od ploče. Bacam plčou u recovery mode. Ništa. Nece uopče diskove prepoznati. Najgori moguči scenarij. Otišli diskovi 100gb podataka bye bye... Reko fak. Bas ironija u ICY BOXu umjesto mog backupa backup od frenda kojem sam neki dan radio format. Reko ne..... OK. Zivim u nadi. Butam ploču jos jednom u recovery modu i uspjevam uči u BIOS. Stavljam mu load optimal setings. Restart. Opet nista. Spajam lan kabel i ploča radi recovery biosa prek neta (joj sto te volim intel ![]() Dobivam signal (woohhhooo zelena ledica shines like a pearl i nema bipkanja) . Sistem i dalje ne radi. Vec je 9 ja sam na kompu od stare i radim backup. Nadam se da je sve OK.... Uzas. Duga noć. Ovo je onak skračeno kaj sam napravio. Samo sam dok sam dobio sliku potrosio 2h... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prečupavi mod
|
UFF, ovo mi nikako ne djeluje dobro. Ionako sam skeptican prema tom clockanju iz Windowsa, ovim mi je jos vise to palo u ocima... @ZED: pazi kaj radis, ak ipak uspijes dobit neke pouzdane rezultate svakak prenesi dojmove ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
JDM
|
Citiraj:
evo nisam ni ja. Nigdje u manualu ne piše. Piše samo ako maknes jumper sa normal pozicije ulazis u recovery mod. Onda ploča radi self diagnostics. Provo trazi po diskovima, floppyu, onda nesto, DHCP, skine par megi, nesto louda. Ma sve u svemu mrak stvar. Da nije bilo toga neznam sto bi. Svaka cast intelu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
I tako ja u 4 sata ujutro dobivam SMS, krmeljavim pospanim očima gledam u ekran koji bliješti kao supernova, nakon 3 minute uspijem pročitati kako je Fleksu otišao komp i kako dolazi do mene...Fleks, jel se štucalo tebi i tvojoj široj obitelji jutros između 4 i 5 sati? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
JDM
|
A sta da kažem ![]() Ti si mi najblizi sa s775 pločom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ma ja sam sretan da mi nisi pozvonio na vrata sa pločom u ruci u 4 ujutro...jer ne znam gdje bi te zakopao... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|