|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
siemens adsl A-100-I No. 2 :)
E sad ovako... Konekcija mi radila normalno nekih10 mjeseci i prije 4 tjedna mi je konekcija počela pucati sama od sebe nakon par minuta na netu.. Ona ikona Local Area Connection mi pokazuje.. ![]() Provjerio sam žice sve normalno spojeno.. ništa čudnog nema.. ponovno nasnimio desetak puta i opet isto. Ako imam sreče nakon N-tog spajanja me više ne prekida. Dali je problem u modemu kojeg sam dobio od Hitler coma? : quake2 :
~"Excellent. Everything is going as planned."~ ~"In order to ensure the security and continuing stability, the Republic will be reorganized into the first Galactic Empire … for a safe and secure society!"~ ~"Once more the Sith will rule the galaxy, and we shall have peace."~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Problem je kod tebe na kompu. Na lan modemu se taj problem rješava sa fiksnom ip adresom. Neznam kako sa usb modemom.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Izgleda da su ti modemi počeli učestalo rikavati od kada su digli brzine. Napravi zahtjev za promjenom modema. Imaš par threadova na ovom podforumu baš o tom modemu, pa baci oko.
![]() |
#4 |
Zimi je zima, a ljeti je.
Datum registracije: Feb 2006
|
I meni se to isto desava. Veza puca sama od sebe i to od kada su povecali brzine.: baad : |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ako istekne ugovor ne moze se podnjet zahtjev za promjenu modema ili?
![]() |
#9 |
Registered User
|
Mislim da sam izolirao problem... majku mu a ja tu tjednima razbijam glavu.. Local area conection, Properties, General kartica, Configure (modem), Power menagment kartica -> Allow the computer to thurn off the device to save power {OFF} ![]()
~"Excellent. Everything is going as planned."~ ~"In order to ensure the security and continuing stability, the Republic will be reorganized into the first Galactic Empire … for a safe and secure society!"~ ~"Once more the Sith will rule the galaxy, and we shall have peace."~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
kakve to veze ima ? mislim, pristojno pitam ![]() kaj , windowsi su trn ofali modem nakon nekog vremena?? ja imam isto taj modem , moram priznat da se ne sjecam kad mi je veza pukla.. imam ga 9 mjeseci , dosta intenzivno koristenje. dobivam stalno ovu mutavu porku da je local network mozda disejblana , alsad sam maknuo kvacicu pa nebu valdja vise. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Ma da.. comp mi gasio i palio simens modem.. i onda ga opet uključi za 20 tak sekundi i opet se spojim... sad kad sam ovo napravio normalno sam od prve mogao na net.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Odeš na ikonu od te mreže, desni klik, Properties. U tabu General označi Internet Protocol (TCP/IP) i klikni na Properties. Odaberi Use the following IP address, i upiši 192.168.0.1, 192.168.1.1, ili bilo koji drugi oblik IP adrese koji spada pod privatne IP adrese. Nebi ti se trebalo više to sranje javljat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Fala... ![]() EDIT: Ali izgleda da ni to ne pomaže previše... :/
~"Excellent. Everything is going as planned."~ ~"In order to ensure the security and continuing stability, the Republic will be reorganized into the first Galactic Empire … for a safe and secure society!"~ ~"Once more the Sith will rule the galaxy, and we shall have peace."~ ![]() Zadnje izmijenjeno od: Preator. 15.07.2006. u 14:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|