![]() |
siemens adsl A-100-I No. 2 :)
E sad ovako...
Konekcija mi radila normalno nekih10 mjeseci i prije 4 tjedna mi je konekcija počela pucati sama od sebe nakon par minuta na netu.. Ona ikona Local Area Connection mi pokazuje.. http://img478.imageshack.us/img478/9297/adsl26ep.jpg Provjerio sam žice sve normalno spojeno.. ništa čudnog nema.. ponovno nasnimio desetak puta i opet isto. Ako imam sreče nakon N-tog spajanja me više ne prekida. Dali je problem u modemu kojeg sam dobio od Hitler coma? : quake2 : |
Problem je kod tebe na kompu. Na lan modemu se taj problem rješava sa fiksnom ip adresom. Neznam kako sa usb modemom.
|
Izgleda da su ti modemi počeli učestalo rikavati od kada su digli brzine. Napravi zahtjev za promjenom modema. Imaš par threadova na ovom podforumu baš o tom modemu, pa baci oko.
|
I meni se to isto desava. Veza puca sama od sebe i to od kada su povecali brzine.: baad :
|
1 privitaka
Što se poruke tiče, isključi ovo. A za ovo drugo - moli boga da t-com poradi na tome.
|
imam isti modem i stalno tu poruku....i sve normalno šljaka....probaj system restore...ali ja nekako vjerujem da je to do njih......
|
ako istekne ugovor ne moze se podnjet zahtjev za promjenu modema ili?
|
Probaj, ali se ne nadaj previše.
|
Mislim da sam izolirao problem... majku mu a ja tu tjednima razbijam glavu..
Local area conection, Properties, General kartica, Configure (modem), Power menagment kartica -> Allow the computer to thurn off the device to save power {OFF} :) |
kakve to veze ima ?
mislim, pristojno pitam :) kaj , windowsi su trn ofali modem nakon nekog vremena?? ja imam isto taj modem , moram priznat da se ne sjecam kad mi je veza pukla.. imam ga 9 mjeseci , dosta intenzivno koristenje. dobivam stalno ovu mutavu porku da je local network mozda disejblana , alsad sam maknuo kvacicu pa nebu valdja vise. |
Ma da.. comp mi gasio i palio simens modem.. i onda ga opet uključi za 20 tak sekundi i opet se spojim... sad kad sam ovo napravio normalno sam od prve mogao na net.
|
Odeš na ikonu od te mreže, desni klik, Properties.
U tabu General označi Internet Protocol (TCP/IP) i klikni na Properties. Odaberi Use the following IP address, i upiši 192.168.0.1, 192.168.1.1, ili bilo koji drugi oblik IP adrese koji spada pod privatne IP adrese. Nebi ti se trebalo više to sranje javljat. |
Fala... ;)
EDIT: Ali izgleda da ni to ne pomaže previše... :/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:19. |