|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
4ploče...koju uzeti?
znači,važno mi je da ploča ima postavljanje omjera cpu:ddr...tj da bi mogao postici sto bolji oc procesora...ne zelim puno love ulagati pa sam izabrao ove,tj trebam nesto do max 500kn... ASUS K8N Nforce 3 250 MB EPoX 8KDA3I, Sck754, nForce 3 250 Foxconn NF3250K8AA-RS nVidia NF3 250 MSI K8N NEO FSR, Sc754, nForce3 v2.0 molim misljenja o pločama...ili ako niti jedna od navedenih nece zadovoljiti moje potrebe,koja prva malo skuplja je bolja.... trenutno imam ASRock K8NF4G-SATA2 pa je zelim zamjeniti sa boljom...jer ova nema niti podesavanje omjera,niti mi daje podesavanje voltaze i mnozitelja,niti podesavanje voltaze ddra.... nadam se da znate sto pricam i sto trebam...ako ne pitajte reci cu vam... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojatno onda ova prva, a Abit NV8 bi bila u tom cjenovnom rangu za PCI-E |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
MiningMod
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MiningMod
|
et vracamo se nazad,tj na pocetak,posto mi EPoX 8KDA3+ nece raditi sa mobilcem,moram ju prodati i uzeti neku koja bi radila...preporuke? ali molim vas bez epoxa...jer ako ova ne radi ne vijerujem da ce i neka druga raditi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
Ovako kad samo kažeš mobilac to nije baš neki opis... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
MiningMod
|
da...i meni je jako zao...a sto cu... evo nasao sam matičnu koja mora raditi sa mojim mobilcem,a mislim da je jako solidna... Gigabyte K8NS Pro e sada trebam naci nekog tko ima tu ploču i htjeo bi se mjenjati,ili kupca za ovu epoxicu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|