![]() |
4ploče...koju uzeti?
znači,važno mi je da ploča ima postavljanje omjera cpu:ddr...tj da bi mogao postici sto bolji oc procesora...ne zelim puno love ulagati pa sam izabrao ove,tj trebam nesto do max 500kn...
ASUS K8N Nforce 3 250 MB EPoX 8KDA3I, Sck754, nForce 3 250 Foxconn NF3250K8AA-RS nVidia NF3 250 MSI K8N NEO FSR, Sc754, nForce3 v2.0 molim misljenja o pločama...ili ako niti jedna od navedenih nece zadovoljiti moje potrebe,koja prva malo skuplja je bolja.... trenutno imam ASRock K8NF4G-SATA2 pa je zelim zamjeniti sa boljom...jer ova nema niti podesavanje omjera,niti mi daje podesavanje voltaze i mnozitelja,niti podesavanje voltaze ddra.... nadam se da znate sto pricam i sto trebam...ako ne pitajte reci cu vam... hvala |
Vjerojatno onda ova prva, a Abit NV8 bi bila u tom cjenovnom rangu za PCI-E
|
ako si zainteresiran prodajem ja MB EPoX 8KDA3+, Sck754, nForce 3 250gb za 300kn
|
EpoX uzmi nekako mi je najsolidnija među njima
|
također preporučam epox-icu, frend ju ima, solidan overclocker, ima dosta mogučnosti za clockanje
|
Citiraj:
|
Asus K8N ti ide sigurno na 300fsb ali to mu je ujedno i max.
|
Ne valja ta asusica...ako sto je ekipa i rekla Epox...
|
et vracamo se nazad,tj na pocetak,posto mi EPoX 8KDA3+ nece raditi sa mobilcem,moram ju prodati i uzeti neku koja bi radila...preporuke? ali molim vas bez epoxa...jer ako ova ne radi ne vijerujem da ce i neka druga raditi....
|
Citiraj:
Ovako kad samo kažeš mobilac to nije baš neki opis... :) |
Znaci radi se o AMD Sempron64 Mobile 2800+ 256kb c.
BTW im li netko tko bi se htjeo mjenjati,ja njemu ovaj on meni neki drugi 754? |
Citiraj:
|
da...i meni je jako zao...a sto cu...
evo nasao sam matičnu koja mora raditi sa mojim mobilcem,a mislim da je jako solidna... Gigabyte K8NS Pro e sada trebam naci nekog tko ima tu ploču i htjeo bi se mjenjati,ili kupca za ovu epoxicu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:37. |