|
![]() |
#1 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
VELKI VELKI problem sa zvukom
evo, baš danas igram COD2 i uletim na naš server, kad ono igra štekaaaa (dobro inače šteka ali sad je išla sa 3 frame-a) zvuk je bio malo štekao, ja reko dobro niš idemo na reinstall Win-a. otvorim kučište i ono hard (maxtor od 40 gb) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja brže bolje stavim 12mm fan na njega i ohladi se do kakvih 40 stupnjeva. baš sam radil backup, kad pustim malo muzike da me oraspoloži, i skužim ono da mi opet zvuk šteka i to samo kad zasvijetli ona crvena lampica za hard, tj svaki put kad se sa harda neš očitava, zvuk počne štekat. kaj je nakraju zvučna ili hard :confused: tnx : hello2 :
![]() |
#2 |
Guest
|
sprzi ili presnimi ti sa tog maxtora sve i nabij ga nogom... pogledaj u nekom programu koji ima ocitanja SMART-a, pa vidi jel sve u redu... ali svejedno baci maxtora ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Spermich Termich
|
ma nakraju meni je problem što neznam jel to problem u zvučnoj ili hardu moguće je da zbog harda zvučna se*e a moguće je i da je hard malo pregorio. kad imam upaljen komp i ništa pokrenuto, normalno slušam ziku, a kad npr. otvorim My Computer, i cim vidim da se hard javio, zvuk šteka i sve se uspori hard jel??
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
i da tada sam imao obicaj udarati komp nogom..to sada ne radim jer imam prednji lcd i TTa koji mi visi sa socketa..pa me malo strah hihihi..inace ne štedim tu gamad...inace malo sam ot ali pročitajte murfijeve zakone o računalima..e zakon..totalno istinito... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
bas mi je drago da radi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Znaš kako se maxtor popravlja...staviš ga u zamrzivač, onda skužiš da to nije pomoglo, onda ga baciš u pod, i onda proradi : roller : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|