PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   VELKI VELKI problem sa zvukom (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=41957)

terminator 28.06.2006. 21:47

VELKI VELKI problem sa zvukom

evo, baš danas igram COD2 i uletim na naš server, kad ono igra štekaaaa (dobro inače šteka ali sad je išla sa 3 frame-a)
zvuk je bio malo štekao, ja reko dobro niš idemo na reinstall Win-a.
otvorim kučište i ono hard (maxtor od 40 gb) :fuming: :fuming: :fuming: valjda 70 stupnjeva :eek: :eek:
ja brže bolje stavim 12mm fan na njega i ohladi se do kakvih 40 stupnjeva.
baš sam radil backup, kad pustim malo muzike da me oraspoloži, i skužim ono da mi opet zvuk šteka i to samo kad zasvijetli ona crvena lampica za hard, tj svaki put kad se sa harda neš očitava, zvuk počne štekat.
kaj je nakraju zvučna ili hard :confused:
tnx : hello2 :

nicko 28.06.2006. 21:52

sprzi ili presnimi ti sa tog maxtora sve i nabij ga nogom...
pogledaj u nekom programu koji ima ocitanja SMART-a, pa vidi jel sve u redu...
ali svejedno baci maxtora :D

Mad_Duke 28.06.2006. 22:03

Citiraj:

Autor terminator
evo, baš danas igram COD2 i uletim na naš server, kad ono igra štekaaaa (dobro inače šteka ali sad je išla sa 3 frame-a)
zvuk je bio malo štekao, ja reko dobro niš idemo na reinstall Win-a.
otvorim kučište i ono hard (maxtor od 40 gb) :fuming: :fuming: :fuming: valjda 70 stupnjeva :eek: :eek:
ja brže bolje stavim 12mm fan na njega i ohladi se do kakvih 40 stupnjeva.
baš sam radil backup, kad pustim malo muzike da me oraspoloži, i skužim ono da mi opet zvuk šteka i to samo kad zasvijetli ona crvena lampica za hard, tj svaki put kad se sa harda neš očitava, zvuk počne štekat.
kaj je nakraju zvučna ili hard :confused:
tnx : hello2 :

Znam da meni na laptopu, kako pustam sampleove za jedan bend, pa kad ga spojim na miksetu i razglas, cuju se deformacije u zvuku kad nekaj radi, onak, bas ga cujem potih kako nes dela dok je muzika muteana. tak da mozda do zvucne!

terminator 28.06.2006. 22:07

ma nakraju meni je problem što neznam jel to problem u zvučnoj ili hardu
moguće je da zbog harda zvučna se*e a moguće je i da je hard malo pregorio.
kad imam upaljen komp i ništa pokrenuto, normalno slušam ziku, a kad npr. otvorim My Computer, i cim vidim da se hard javio, zvuk šteka i sve se uspori
hard jel??

Hamm 28.06.2006. 22:21

ma i to se meni dogadalo...rijesavao sam to formatom diska..ali na 433 penitumu i disku WD 6gb 5400rpma ;)

terminator 28.06.2006. 22:36

ha dobro, tebi je pomoglo, dao bog da i meni pomogne

Hamm 28.06.2006. 22:50

i da tada sam imao obicaj udarati komp nogom..to sada ne radim jer imam prednji lcd i TTa koji mi visi sa socketa..pa me malo strah hihihi..inace ne štedim tu gamad...inace malo sam ot ali pročitajte murfijeve zakone o računalima..e zakon..totalno istinito...

terminator 28.06.2006. 23:35

evo baš sad pokušavam reinstall
wish me luck

terminator 29.06.2006. 10:29

evo, hamm uspio reinstall win-a
nisam trebao mijenjat hard ni kupovat novu ploču
tnx

Hamm 29.06.2006. 11:14

bas mi je drago da radi

Crais 01.07.2006. 01:24

Znaš kako se maxtor popravlja...staviš ga u zamrzivač, onda skužiš da to nije pomoglo, onda ga baciš u pod, i onda proradi : roller :

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:21.