|
![]() |
#1 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Evo imam Codgena 400W(suxaona al služi svrsi) i dok mi je komp zgašen miš mi svjetli kao i tipkovnica,mislil sam si ok,sad probam čist iz znatiželje napajanje i ono vruće(40-50 stupnjeva po mojoj procjeni) a komp je zgašen,kad upalim komp onda je hladnije(iak i dalje dost toplo al u sobi mi je 30 C )jer počne radit 120mm vent u napajanju,konfa je iz siga,stoga WTF? Hvala
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Možda ti miš i tipkovnica svjetle jer imaš podešeno onaj "power on by mouse ili keyboard button". probaj naći jumper na ploči (ili samo u BIOS-u) koji to regulira. A zakaj ti se napajanje grije dok je zgašeno, don`t know... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
na epox nforce2 je normalno da je ps2 port pod naponom kod iskljucenog kompa. A zakej je tak vruce, vrucine su nesnosne,a vent ne radi, to je definitivno do napajanja, 50c za zgaseno je previse.
__________________ |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da se nemoras previse brinut, ipak drzi komponente pod naponom, a ventilator se ne vrti, a posto je vani vruce malo se vise ugrije. Ako te smeta makni u biosu tu opciju.
![]() |
#5 |
overpowered
|
To sam si i ja mislil al gledam po biosu nisam videl tu opciju,znam da je normalno al ipak je to codegen pa mi nesme sad riknut jer su mi završni ispiti na faksu i stalno trebam komp,kad dobim neke pare idem po čufteka: Drone :
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Kada ti ugasiš komp,koliko vremenski prođe kada ti provjeriš jel toplo ili hladno???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
overpowered
|
Citiraj:
Tomy komp je zgašen cijelu noć i ujutro je vruće Sad ga gasim na prekidać na napajanju: goood : Sve u svemu fala na pomoći
![]() |
![]() |
#9 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
aha mislio sam da je to 30 -60 min nakon,ali owo je zabrinjawajuce...hehe NAJBOLJE IŠTEKAJ IZ STRUJE LOL hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
power
Power on by keyboard ili preko mouse se mora moci ukljuciti preko biosa, ali se mora i ukljuciti na vecini ploca na samoj maticnoj , preko jumpera 1-2-3 koji je uvijek blizu fizičkih konektora za mis ili tipkovnicu uglavnom na gornjoj lijevoj strani ploce( pise u manualu negdje ). Ako tu iskljucis u biosu ne moras ni dirati.
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
overpowered
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
Dizajniran je da se grije, isto kao sto moj power cable za laptop tam di je transformator je kipuc, ali sta sad. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|