|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Intel D805 i cooler
Koji "tihi" cooler uzeti za dotičnog jer mi ovaj stock ide na živce, svako tolko zabrunda, namjeravam ga držati na 3.0GHz? Kakav je Freezer 7 Pro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Freezer 7 pro all the way. Tih, hladi odlicno i dobro izgleda. ![]() Koristim doticni procesor, i stock cooler je previse bucan te trazi zamjenu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Znaš li možda da li ga se može nabaviti u Rijeci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Freezer 7 Pro je daleko od tihog coolera, to je skroz druga prica u odnosu na non-Pro verzije. Tih je tek tamo negdje oko 50% okretaja. Ja sam u principu zadovoljan s njim, jer ga drzim na oko 900-1300rpm vecinu vremena, tek kad krene full-load onda se baci na MAX. No da je jedan od najisplativijih coolera - definitivno je ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Preporučite mi koje kućište, napajanje i cooler za proc uzeti za ovu moju konfu, da bude što tiše. Ne namjeravam ništa clockati, možda jedino proc @ 3.0GHz, ali mislim da to nije ništa strašno. Uzmite u obzir da Maxtora i grafulju treba nečim hladiti ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dr. Beast. 14.06.2006. u 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
|
Koliko love mislis dati? Ovako ti mozemo lijepo preporuciti bolesno skupe stvari i bit sigurni da neces fulat s njima... dakle, reci koliko mislis love izdvojit pa ce se vec nesto naci ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
jednostavno best buy cooler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Uzeo sam Thermaltake Big Typhoon AlCu cooler, Chieftec LBX-02B-B-B i Chieftec 450W. Čvrsto i tiho, baš kako sam i trebao. Topic zaključen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
nice, sve je za 5 dobar izbor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
|
Yep, super izbor za umjerenu cifru ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
|
Evo ovak, meni je na 3.6 GHz, lagano overvoltan, cooler je Freezer 7 Pro... temperature su mi i u idle-u i full loadu 60°. Zasto? Jer sam narihtao ploci da u idle-u smanji cooler na minimum jer ne zelim trpit buku, nek se przi dzubre ![]() ![]() EDIT: ak te zanima kak je rijeseno hladjenje, sam klikni na konfu u sigu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
uf...šteta takvog proca...puno mi je to...svejedno, fala na informaciji... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|