![]() |
Intel D805 i cooler
Koji "tihi" cooler uzeti za dotičnog jer mi ovaj stock ide na živce, svako tolko zabrunda, namjeravam ga držati na 3.0GHz?
Kakav je Freezer 7 Pro? |
Freezer 7 pro all the way.
Tih, hladi odlicno i dobro izgleda. ;) Koristim doticni procesor, i stock cooler je previse bucan te trazi zamjenu. |
Znaš li možda da li ga se može nabaviti u Rijeci?
|
|
Freezer 7 Pro je daleko od tihog coolera, to je skroz druga prica u odnosu na non-Pro verzije. Tih je tek tamo negdje oko 50% okretaja. Ja sam u principu zadovoljan s njim, jer ga drzim na oko 900-1300rpm vecinu vremena, tek kad krene full-load onda se baci na MAX. No da je jedan od najisplativijih coolera - definitivno je :)
|
Preporučite mi koje kućište, napajanje i cooler za proc uzeti za ovu moju konfu, da bude što tiše. Ne namjeravam ništa clockati, možda jedino proc @ 3.0GHz, ali mislim da to nije ništa strašno. Uzmite u obzir da Maxtora i grafulju treba nečim hladiti :)
|
Koliko love mislis dati? Ovako ti mozemo lijepo preporuciti bolesno skupe stvari i bit sigurni da neces fulat s njima... dakle, reci koliko mislis love izdvojit pa ce se vec nesto naci :)
|
Citiraj:
jednostavno best buy cooler |
Uzeo sam Thermaltake Big Typhoon AlCu cooler, Chieftec LBX-02B-B-B i Chieftec 450W. Čvrsto i tiho, baš kako sam i trebao. Topic zaključen :)
|
nice, sve je za 5 dobar izbor
|
Yep, super izbor za umjerenu cifru :)
|
Dečki, mi može netko reći kako mu se kreću temperature tog proca sad po ovim >+30°C vrućinama? Idle i load?
Nema veze jel OC-an ili ne (makar može i reza sa OC-anim :) ) |
Evo ovak, meni je na 3.6 GHz, lagano overvoltan, cooler je Freezer 7 Pro... temperature su mi i u idle-u i full loadu 60°. Zasto? Jer sam narihtao ploci da u idle-u smanji cooler na minimum jer ne zelim trpit buku, nek se przi dzubre :D Inace, kad je cooler na max. okretajima idle je oko 45°, a load 60°. Kad nije clockan, idle se kretao oko 40°, a full load oko 55°. To je bilo isto u doba vrucina :)
EDIT: ak te zanima kak je rijeseno hladjenje, sam klikni na konfu u sigu :beer: |
uf...šteta takvog proca...puno mi je to...svejedno, fala na informaciji...:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53. |