|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
promjena Proca????
Evo kolega mi ima problem, koristio Intel Celerona 2600 koji je iz samo njemu znanih razloga odlučio zamjeniti sa slabijim Celeronom 1700. MBO: Intel Bay Field D865GBF, 2x256 DDR PC3200 TwinMos, HDD WD 80GB SATA, grafa integrirana. E sada problem je u tome da kada promjeni proc i upali kantu ne dešava se ništa, osim što prža i hard rade. Monitor ne trza i uopće ne posta, ne može se ni u bios. Kada vrati Celerona 2600 sve radi, ajde ekipa znam da je ovo za vas mačiji kašalj-pomagajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
pa prvo provjeri dal je ispravan proc....na nekom drugim kompu....a na matičnoj one pinove vrati na default....možda je manualno dirano! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
što se tiče ispravnosti proca tu sve štima, provjereno na na drugom kompu, a za pinove ću provjeriti iako sumnjam da je do toga kada su oba dva proca na 400FSB, ili ja griješim. U svakom slučaju probat ću pa javim rezultat |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
izgleda da taj proc nije podržan od strane ploče.....provjeri ovde... http://www.intel.com/design/motherbd/bf/bf_proc.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
hvala na pomoći ekipa, kako je alimilano rekao ploča ne podržava taj proc i tu je cijeli problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|