|
![]() |
#1 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Zalman vf700cu,pasivci help
Zanima me s cime bi bilo najbolje ljepit onse pasivne heatsinkove za vga memoriju koji se dobiju s Zalman VF700 CU jer imaju one kao termo naljepnice ali to je katastrofa jedamput sam koristio i sad su za drugu grafiku neupotrebljivi... Znaci mogu npr. skinut te naljepnice i na cisti heatsink stavit artic silver 5 pastu ili neku drugu pa ce drzat ili da uzmem neko termo ljepilo. THNx : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
zalmanovo dvokomponentno ljepilo koristi..links..13kn uzmes ono crveno i zele no..nalaze se u špricama..uzmi papir..iscjedi malo jednog i malo drugog..pomjesaj fino s stapicem za usi...skini zaštitnu foliju i žvaku s pasivca...namazi lagano pasivca..stavi na grafu...pokrij najprije jednu pa drugu stranu..pazi da se dobro osuse ![]() sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Kako skinut taj pasivnjak koji je pričvršćen zvakom šarafcigerom ili |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Lagano ga uvrneš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
![]() EDIT:Kako bi mogao skinut to smeće |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
ima samo 1 problem...AS5 ili ASC nece drzat pasivce na memoriji...neko ljepilo ce se morat koristit a kad to ljepilo ionako ide sa valjske strane (mislim na rubove oko rama), sredina se moze ispunit s cim god oces, AS5 ili ASC, svejedno ASC je ok koristit kod NV5 no on je napravljen za overclockere jer je AS5 poprilicno beskoristan na temp ispod -20c, tu upada ASC |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|