![]() |
Zalman vf700cu,pasivci help
Zanima me s cime bi bilo najbolje ljepit onse pasivne heatsinkove za vga memoriju koji se dobiju s Zalman VF700 CU jer imaju one kao termo naljepnice ali to je katastrofa jedamput sam koristio i sad su za drugu grafiku neupotrebljivi...
Znaci mogu npr. skinut te naljepnice i na cisti heatsink stavit artic silver 5 pastu ili neku drugu pa ce drzat ili da uzmem neko termo ljepilo. THNx : hello2 : |
|
zalmanovo dvokomponentno ljepilo koristi..links..13kn
uzmes ono crveno i zele no..nalaze se u špricama..uzmi papir..iscjedi malo jednog i malo drugog..pomjesaj fino s stapicem za usi...skini zaštitnu foliju i žvaku s pasivca...namazi lagano pasivca..stavi na grafu...pokrij najprije jednu pa drugu stranu..pazi da se dobro osuse :) sretno :) |
i da stavi jako malo ljepila..
|
Kako skinut taj pasivnjak koji je pričvršćen zvakom šarafcigerom ili
|
i ja sam o tome razmisljao :D :D
i mislim da bi ga skidao laganim pomiclanjem u krug..tj.polukruzno da ga olabavim :D :D nemam pojma :D |
Citiraj:
|
Kako idu poslije pasivci dole nakon termo ljepila? Jel idu uopce :)
|
Lagano ga uvrneš.
|
|
Citiraj:
EDIT:Kako bi mogao skinut to smeće |
najbolje je rub oko čipa lagano preć sa brzim ljepilom a u sredinu stavi klaičnu pastu. Silvera ili nešt slično
|
sam pazi da AS5 ne dode na pinove jer provodi struju, slabo, ali provodi :)
sta se tice skidanja...nista, polako, ali jako polako pokusaj okretati pasivca dok se ne odljepi... |
Ceramique se koristi za takve stvari.
|
ima samo 1 problem...AS5 ili ASC nece drzat pasivce na memoriji...neko ljepilo ce se morat koristit a kad to ljepilo ionako ide sa valjske strane (mislim na rubove oko rama), sredina se moze ispunit s cim god oces, AS5 ili ASC, svejedno
ASC je ok koristit kod NV5 no on je napravljen za overclockere jer je AS5 poprilicno beskoristan na temp ispod -20c, tu upada ASC |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:17. |