|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
boot manager
kako isključiti boot managera, instalirao sam ga i pojavi mi se kad upalim komp. kako ga izbrisati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
fixmbr
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
To napišeš u Recovery Console.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ili fixboot |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
daj mi molim te malo pojasni o tome svemu. kako sve to? na koji način? htio sam isprobati boot managera ali sad sam zeznuo bootanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mr.Black bootaj sa cd-a od windowsa (kako da ces staviti nove,a NECEŠ)i odaberi opciju Recovery Console pritiskajuci tipku R onda ces upisat clijedece: C: CD .. (ako nisi u root directoriju ) C: FIXBOOT i to je to! mozes eventualno jos napravit disk check prije bootanja u windowse na nacin da upises CHKDSK /R /F ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
chkdsk /p /r
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Kad uđem u Recovery Console dobim ovo: C:Windows Which Windows installation would you like to log outo (To cancel press enter)? - ja pritisnem broj 1 (bezveze) poslije toga mi piše Type Administrator password - tu upišem lozinku od admin windowsa ali mi izbaci da nije dobra, a dobra je |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
To je ova lozinka koju si postavio za vrijeme instalacije Windowsa, ak nisi ništa stavio, stisni samo enter. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
a što ovdje trebam: 1: C:Windows Which Windows installation would you like to log outo (To cancel press enter)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
upišem admin lozinku (trebalo je staviti cro tipkovnicu) i sad dobim C:/Windows (tu sad treba nešto upisati) upišem fixboot the targer partiton is C. Are you sure you want to write a new bootsector to the parition C? upišem Y resetiram komp i opet mi se pojavljuje boot manager Zadnje izmijenjeno od: Mr.Black. 26.05.2006. u 19:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
uspel sam, ja sam prvo upisival fixboot, a sad sam upisal fixmbr i sad je dobro. tnx ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|