|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Problem sa paljenjem???
Prvo pozdrav svima! E sad, danas, tj. jucer sam kupio konfiguraciju i evo problemi nece da se upali. Snimi windowse i to ali kad treba dignit windowse jednostavno se restarta sam od sebe. Zna mozda ko u cemu je kvaka?? Inace je konfa Opteron 144, Epox 9NPA + Ultra i POV GF 7600 GT. Ima mozda ko koje rjesenje jer evo vec 6-7 sati se bavim s ovim i lud sam vise. Sve je inace kupljeno u ve-mila. Sve je dobro spojeno jer mso prespajali 15 puta, 18 puta procitali manuale i sve slicne gluposti i opet nista. Sve se digne uredno, pali, prepozna sve disk, procesor, graficku, memoriju ali akd dodje do dizanja windowsa samo se restarta.. Zadnje izmijenjeno od: Cole. 25.04.2006. u 02:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
sad kad ekipa navali jesi kloko jesi kloko.... a ja velim ziher da nije, jer brijem da i najveći noob klokeri znaju da ti se komp ruši i prije neg šta uđeš u windowse ako si pretjero s klokom... no postoje i iznimke tih noobovaca ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 25.04.2006. u 19:14. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Nije clockano bilo je do windowsa,a i da san clocka vratija bi vidit oce li normalno uc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ima masu ploča koje ne tribaju drivere ako instaliraš na SATA. To ti ovisi o kontroleru/chipsetu. Recimo zadnjih 30-ak nForce4 ploča na koje sam diza win xp ne traže "drivere" dok nForce2 više manje tražu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ja sam instaliro win bez sata drivera da vidim jel se može, i može =) Došlo mi do windows screena na kojem ide ono zeleno za loadanje, i neće dalje od toga. Ajmo sve ispočetka =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Koje napajanje je u pitanju? Jesi sve postavke stavio na auto u biosu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
jučer sam imao isti problem ![]() ide kabel je bio sjeban i to onaj od cd-rom-a i moraš ga potpuno isključit s matične tek onda radi ![]() čudna li čuda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|