![]() |
Problem sa paljenjem???
Prvo pozdrav svima!
E sad, danas, tj. jucer sam kupio konfiguraciju i evo problemi nece da se upali. Snimi windowse i to ali kad treba dignit windowse jednostavno se restarta sam od sebe. Zna mozda ko u cemu je kvaka?? Inace je konfa Opteron 144, Epox 9NPA + Ultra i POV GF 7600 GT. Ima mozda ko koje rjesenje jer evo vec 6-7 sati se bavim s ovim i lud sam vise. Sve je inace kupljeno u ve-mila. Sve je dobro spojeno jer mso prespajali 15 puta, 18 puta procitali manuale i sve slicne gluposti i opet nista. Sve se digne uredno, pali, prepozna sve disk, procesor, graficku, memoriju ali akd dodje do dizanja windowsa samo se restarta.. |
sad kad ekipa navali jesi kloko jesi kloko.... a ja velim ziher da nije, jer brijem da i najveći noob klokeri znaju da ti se komp ruši i prije neg šta uđeš u windowse ako si pretjero s klokom... no postoje i iznimke tih noobovaca ;), pa stoga, reci nam srce jesi li overclockirao? naravno pokušali ste sa reinstalom windowsa? probaj i sa clear cmosom, možda neko neš slučajno diro u biosu a da nije bio svjestan kaj radi, ono, pali komp hm kaj to piše press del to enter s.... idem probat.... opa! kae ovo plavo? idem malo istražit.... hm enable disable..... pa valjda enable.... htt... pa recimo na 300! hmmm.... ma niš zanimljivoga ovdje.... esc esc.... kak izać iz ovog?? a! f10!
|
Citiraj:
|
Nije clockano bilo je do windowsa,a i da san clocka vratija bi vidit oce li normalno uc :) Naime, TEK TRECE Windowse koje sam snimio se uspio upalit. Nekuzim nikako ali eto dobro je...
|
...znam ljude koji su uspjeli instalirat win na sata disk bez stavljanja drivera (nisu ni znali da ih tribaju stavit)..čak bi se i podigli a onda show....pitaj boga kako???......
|
Citiraj:
Ima masu ploča koje ne tribaju drivere ako instaliraš na SATA. To ti ovisi o kontroleru/chipsetu. Recimo zadnjih 30-ak nForce4 ploča na koje sam diza win xp ne traže "drivere" dok nForce2 više manje tražu. |
Citiraj:
|
Ja sam instaliro win bez sata drivera da vidim jel se može, i može =) Došlo mi do windows screena na kojem ide ono zeleno za loadanje, i neće dalje od toga. Ajmo sve ispočetka =P
|
Citiraj:
|
Koje napajanje je u pitanju?
Jesi sve postavke stavio na auto u biosu? |
jučer sam imao isti problem :D
ide kabel je bio sjeban i to onaj od cd-rom-a i moraš ga potpuno isključit s matične tek onda radi :) čudna li čuda |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:23. |