|
![]() |
#1 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
skureni komp
jučer sam kupio novo kučište i sve fino presložio, stavio distancere za ploču, sve kablove spojio, kresnem ja napajanje i odmah se upali komp (samo sam stisnu0 prekidač sa 0 na 1 na napajanju i komp se odmah upalio)nekaj se zasmrdilo i naravno ploča ne boota, očito je došlo do krivog spoja negdje na kučištu? kaj je moglo bit? ploču sam poslje izvadio van i upalio vani (na normalan način, preko power switcha) i komp se upali ali naravno niš ne boota,javlja mi na onoj ledici na ploči F, kaj je sve moglo otić? i kak to mogu saznati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
procesor matična i napajanje . daj ljudi dajte te kante ljudima koji se bave tim .. kaj je tak tesko priznat da nezas sve sam i za 50 kuna dobit sve slozeno ? a mozete dat 8 000 + tisuca kuna za kante ? puj vas bilo sve škrci jedni : nono : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Cekaj, to je komp iz siga ili neki drugi? Ak je epoxica i FF kod, mozes zaboravit na plocu ili proc, a mozda i oboje ![]() FF je najgora bestija od svih, naravno kad se komp nece upalit. A kak ces saznat, ubodi sve komponente u drugu plocu, ak radi otisla ti je samo ploca, ak ne radi CPU u drugoj ploci, probaj onda u tu svoju ubost drugi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
FF znači da je sve OK...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jebemu, onaj ne stavlja distancere, ovaj ih stavlja previše,... Pa dajte to nekome ko se razumije, bolje će bit.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
lepi
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
lepi
|
ok , jebiga svi ucimo na pogreskama , necemo ti se sad smijat , al fakat u takvim stvarima , kad steta moze bit velika napravljena a nekom ko zna je to cas posla ... bi to trebalo ic nekom ko zna :d ja sam imo slucaj slican u tu ruku kaj mi se skurila maticna , al ne mojom krivnjom . otiso mi je i procesor i napajanje , ali kad sam lupio power on gumb na kucistu , komp se kao palio , ono lampice se palile , hard se digo , bla bla , al nikakve slike nije bilo.. .. tak da ovo tvoje ... neznam zas nece bas uocpe radit .. cudno mie malo to |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Rule#100 Give someone a fish, you feed him for one day. Teach him how to fish, and you lose a steady customer. T. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ljudi tri puta provjeravajte jedanput sarafite tako to ide u svijetu kompova...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|