|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
MSI k8n platinum volt mod
E, MSI k8n platinum mi daje malo struje za ram. Odlučio sam napraviti volt mod, jednostavno je samo spojit dva pina s lemilicom. To nije problem... nego, u mom sigu piše da imam memoriju sa TCCD čipovima, znam da 630 mhz postižu tek na 3.0v isprobao na DFI Mogu/smijem li ja TCCD čipovima dati 3,3V ? Hoći li ih spržit? : bonker2 Jer nakon volt moda više neću moć regulirat napon. Vidio sam po netu upitne odgovore, neki kažu da ide 3,3V stabilno dok neki kažu da su se nakon tjedan dana spalili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
ne ne ne ne na 3,0V tccd je zdravo držati do 2,9V. znaju se nekad otići plavi dim od 3,1V |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
|
Hoće li otić odmah nakon 15 minuta ili nakon par sati mučenja i testiranja u everestu. Znam da svi kažu da tccd ne smije iznad 3v ali našo sam stvarno na netu lkove koji ga drže na 3.3v pa me to muči... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..jesi zadovoljan sa tom plocom,ja je duze vrijeme pikiram uzeti,najvise zbog 4 pci slota..? cujem da je vent na chipsetu uzasno bucan i da usb neradi bas najbolje na msi-plocama,ajd me nagovori ![]()
![]() |
#5 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
|
Ja sam imao epoxicu 9nda3j do nje. I samo zbog više opcija u biosu mi je bila draža od MSI. Kuler nije bučan, a konflikte nisam našao nikakve. A malo sam na netu ju usporedio i sa DFI i pokazale se i bolji kloker. Sve je plus osim male voltaže. Čak sam našao i puno modanih biosa oko tridesetak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
|
LENOVO LEGION 5 Pro Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 7745HX,RTX 4060,32gb DDR5,2tb SSD) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 12.04.2006. u 05:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
TCCD na 3.3V drže oni koji imaju masu para pa nonstop kupuju ram... uostalom kako se je pokazalo, ogromnoj većini tccd-a uopće ne treba struje da bi išli visoko... preko 2.9V nikako, ako ti je taj ram mio.... možda neće riknut odmah, možda ni za mjesec dana. možda rikne za 20min, možda za 2godine, ko zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
H2TB
|
imam k8n neo4 platinum i jako sam zadovoljan sa pločom, usb radi sasvim normalno, jedino je chipset cooler počeo zujat pri paljenju kompa (vrti se na skoro 8000 okretaja), da bi se stišao par minuta nakon paljenja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
nije ta ploča o kojemu govorimo Mortal i ja... Ploča je MSI K8N Neo2... riječ je o AGP grafi. u Mortalovom sigu je zaboravio dodati Neo2 jer on ima agp ati 9800 kako već |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
music freak
|
Citiraj:
....koji su max naponi za proc i memu i koliko si najvise uspio dignuti htt ?
![]() |
![]() |
#12 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Čuo sam da noviji TCCD-i mogu na 3.1V sa aktivnim hlađenjem,pa sad dal je to isina,neznam:confused: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Makni zujalicu i stavi od Zalmana plavi pasivnjak za chipset ili izmisli nešto kao Black Mack |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rambus 3xtr1m
|
Meni su rekli da baš OCZ sa tccd čipovima hoće malo više struje pojest. Ak ne vjerujem postovima na stranim sajtovima da neki jedu 3.3v onda barem znam da moj tek na 3.0V probija 630. A jer netko napravio već taj volt mod od vas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
imam msi neo2 platinum plocu,i imam problem s zvucnom karticom na njoj,kad piknem slusalice,bass je koma,zvuk katastrofa,jel to neki bug s tim plocama ili sta je?da li ima neko rjesenje za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Hmm menio je zvuk radio definitivno-nebih o kvaliteti ali radio :confused:
|
|
Oglas
|